Renault'tan Takvim İstiyorumm.. :D

Sühacan

Süha TUTSOY, T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Az önce nette dolaşırken denk geldim.. Fiat kendine Flash Player dan takvim uygulaması yapmış. Mankenler poz veriyor sende çekiyosun kıhkıh takvime ekliyosun. Sevdim bu uygulamayı.. :tony Arabalar çok güzel çıkıyor.. :dans

İşte benim takvimim
Fiat2013takvimi.com

Bu da uygulamanın linki
Fiat2013takvimi.com

Az önce nette dolaşırken denk geldim.. Fiat kendine Flash Player dan takvim uygulaması yapmış. Mankenler poz veriyor sende çekiyosun kıhkıh takvime ekliyosun. Sevdim bu uygulamayı.. :tony Arabalar çok güzel çıkıyor.. :dans

İşte benim takvimim
Fiat2013takvimi.com

Bu da uygulamanın linki
Fiat2013takvimi.com

Renaultun kadınla kızla işi olmaz araçlarımız kız gibi zaten yan yana çekilme fırsatın bile var son manitamızda Clio4 mesela :D

Renaultun kadınla kızla işi olmaz araçlarımız kız gibi zaten yan yana çekilme fırsatın bile var son manitamızda Clio4 mesela :D

bu ne bu???

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Saa deeyoz [MENTION=13908]Onur GONULLU[/MENTION] :D

Bizde isterik.:aytuğ

o lazım canım mecbur ama biz öle takvimle felan uğraşmayız :) bizimkiler gösterir giderler :) öyle oyuncak olmayız yani diğerleri gibi :D
uleyynnn onuurr :)) dunden beri cevap vermeyince yazdiklarima bozuldun sandim :)) am cok sukurki geldin :)

uleyynnn onuurr :)) dunden beri cevap vermeyince yazdiklarima bozuldun sandim :)) am cok sukurki geldin :)

Kardeşim benim Darılırmıyım ben cacık adammıyım :D

Geri