Reno 19 uma teyp önerirmisiniz

Endülüs

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar iyi günler aracımın orjinal teybi bozuldu elektrikciye gösterdim bir dünya para istedi istediği paranın üstüne biraz daha katarak iyi bir teyp almaya karar verdim. Ama ne gibi bir marka hangi boyutta bir marka alacağımı bilemiyorum sizden ricam mp3 lü cd çalarlı ne gibi bir marka önerirseniz çok sevinirim selametle.

Alacaksaniz cd yerine usb calarli bi teyp almanizi oneririm. Hem cd hem usb olursada tadindan yenmez tabiki :)

Pioneer lara bakabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sagol kardeşim

Pioneer Mvh-171 UB kullanıyorum, tavsiye ederim. F/p olarak üstüne yok herhalde, 200 civarı fiyatı da

20150614_201702.jpg

Pioneerin Usbli teyplerinden alın cd çalarlısından aldım ben 40 lira falan fazlaydı inanın 1 tane bile cd takmadım :) CD devri bitti gibi birşey

Sagol abi

2017 yılında dijital yayına geçileceği için tüm teypler değişecek(bazı model üstü araç teypleri harç). Şimdilik idarelik bir teyp alın veya dab özellikli oto teyp almanızı tavsiye ederim.

Samsung A3 Cihazımdan Tapatalk Kullanarak Gönderdim

Eğer sık radyo dinleyen biri iseniz DAP özellikli bir radyo almanızı tavsiye ederim. Yoksa usb li sony-pioneer oldukça güzel ses veren cihazlar. Eğer direksiyon kumandası kullanmak isterseniz arka girişlere dikkat.

Sagol abi

usb girişli bir teyp şart... cd dvd hikaye oldu artık :)

Geri