Reno megane 1.6 Coupe Dynamique

34PF221

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba r5 den burayada atlıyım dedım hepinize selamlar sizin yardımınıza ıhtıyacım var.
bu linkteki aracın sahıbıyım Volkswagen Golf 1.9 GTD Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 108301212

gelen takas teklıfı ise

Renault Megane 1.6 Coupe Dynamique Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 108536826

bu lınktekı araç aracı tanıyanınız varmı bılgınız var mı kullanana sormak herzaman adetım olmuştur sızce nasıl bı araç engın bılgılerınıze danışmak ıstedım sizce alınacak bı araç mı ve alsam satabılırmıyım saygılar.

aracın daha iyi :)

eyw. dostum saol

Araçta ciddi bir kaza yoksa bence alinir tabi zevk meselesi coupe farkli bir heyecan.....

Aracın SW alacagın arac Coupe 2 kez dusunmen lazım aıle ıcın uygun olmaz ama spor bı araba tabıkı benım gozumde daha ıyı gozukur .. işin içinde aile yoksa coupe temızse alınır..

:salca I LOVE COUPE.......

Coupenin fiyatı durumuna göre pahalı gibi geldi. Fotolarda göze hoş gelmiyor araç. Sizin aracınız 95 olmasına rağmen daha diri duruyor.

Aracın SW alacagın arac Coupe 2 kez dusunmen lazım aıle ıcın uygun olmaz ama spor bı araba tabıkı benım gozumde daha ıyı gozukur .. işin içinde aile yoksa coupe temızse alınır..

GOLF Hatchback Abi..

Coupenin fotoğrafları yok ama iyi duruyor.

Coupenin fiyatı durumuna göre pahalı gibi geldi. Fotolarda göze hoş gelmiyor araç. Sizin aracınız 95 olmasına rağmen daha diri duruyor.
Bu da doğru tabi aracınızı satıp daha iyi durumda bir coupe almak çok daha mantıklı

Geri