:::Reptile Audi A3:::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emr3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kışın orjinal filitre ile dolaşmak tabiki daha saglıklı olur..dediğin gibi köstepek çukuru çok..birinden kaçarsın ikinciye dalarsın..gerçi araç yerlerde olunca çukurlarda hafızaya alınıo dogal olarak:)ben devamlı kullandıgım yollardaki çukurları tümsekleri ezberledim belediye yapsa bile yine kaçıyorum:)

kışın orjinal filitre ile dolaşmak tabiki daha saglıklı olur..dediğin gibi köstepek çukuru çok..birinden kaçarsın ikinciye dalarsın..gerçi araç yerlerde olunca çukurlarda hafızaya alınıo dogal olarak:)ben devamlı kullandıgım yollardaki çukurları tümsekleri ezberledim belediye yapsa bile yine kaçıyorum:)

kışın stock yazın simota :D tr de yolu delik deşik edip öyle bırakmak ayrı bi olay yolları yama yapmak zaten ap ayrı bi olay :D ewe yada okula giderken setlerı tumseklerı cukurları ezberlemek zorundayım mecburum buna walla ne her hafta tampon boyatıcak kadar zenginim nede her ay amortisörleri degiştiricek kadar param war

Çok güzel araba, Güle güle kullanın.

Ben A3 seviyim :D

Kazasız belasız kullanın güzel araç...

Maşallah kazasız belasız güzel araç

Kazasiz belasiz kullanman dilegiyle 1.6 102 hp :( cok yakar gitmez :s ama cok saglam lpg ilede suanda dunyadaki en iyumlu motorlar arasinda

maşallah çok güzel araç :eyv

Maşallah, Allah kaza bela vermesin...:eyv
Plakada ayrı bie güzellik katmış A3'e...:D

Geri