RFC-10.08.11 Antalya Buluşması!!!

AĞUSTOS ayında bir daha ANTALYA benim için bitmiştir :D +50 derece :D gece ben terler içindeyarı baygın haldeyken haydar abi ve kerem abi baya serin ne güzel esiyor diyordu hehehehe

evettt nefis bir rüzgar vardı ve serin serin esiyordu???hayır bişey değil kendimden şüphaelenmeye başlayacağım şimdihehe

Kerem Abi nerde çalışıyor aceb ?? :(

koskoca il temsilcimizzz:)yaptırsakmı Antalya style:)ben kundudayımda laraya filan yolun düşerse haber et son 1 tane kaldı vereyim yada uygun bir yer ayarlayalım yok n'si yok şuyu buyu derken mındar etti sağolsun Haydar bey kardeşimhehe

Selam;

Haydar bu stickerlardan temin etmek için önce Dominos Pizza ya ordanda Shemall Otoparkınamı gitmek lazım :)))
Abi elimde 1tane var eğer Zamanlar Renault!a yolun düşerse vereyım
AĞUSTOS ayında bir daha ANTALYA benim için bitmiştir :D +50 derece :D gece ben terler içindeyarı baygın haldeyken haydar abi ve kerem abi baya serin ne güzel esiyor diyordu hehehehe
Kardeşim biz üşüdük sen terledın anlamadım kı ben:)
mert istanbuldan bi gittin sağnak yağış başladı şehirde be :D
Ah o yagmur burayada gelse
Kerem abinin çalıştığı yere gitmende yeterli olur...:)
Hepsini ben aldım :D
koskoca il temsilcimizzz:)yaptırsakmı Antalya style:)ben kundudayımda laraya filan yolun düşerse haber et son 1 tane kaldı vereyim yada uygun bir yer ayarlayalım yok n'si yok şuyu buyu derken mındar etti sağolsun Haydar bey kardeşimhehe
Dediğim şekil yaptıralım Reis..All işte Yaşlılık aklını basından almıs ben stıckerı yapıstırırken dedım demı sonra bana bırsey deme dıye :D :D

eyvallahta senin makinadaki resimlere ne oldu reis beklemedeyim hala:byby

Maşallahhhhhhh :D

maşallah flash çakı gibi :eyv coupeye de maşallah o da çok diri :)

Günaydın Kerem abi! Hafta içi çok yoğun çalıştığımdan dolayı ancak Pazar günü müsait oluyorum. Sizin için sakıncası yoksa ortak bir noktada buluşabiliriz. Selam ile !

Geri