RFC 15 Mayıs Bursa Fotoğrafları *USTA çekimleri...

herkesin ayagına yuregine saglık.. masallah güzel kareler olmus :eyv

Eline sağlık Usta...:eyv
Bursa RFC ekibine çok teşekkürler her zamanki gibi harika bir organizasyon yaptınız....:eyv:eyv

maşallah..

Eline sağlık mustafa abi çok güzel kareler :eyv baya güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan :)

herkesin ayağına sağlık güzel bulusma olmus bizim tayfa da ayrı renk katmıs ::D

Tam düşündüğüm gibi güzel buluşma olmuş benimde içim gitti valla.Havada güzeldi bugün cok şanslıydı ekip.Ailecek hep bir arada olmusuz..Valla cok istemiştim gelmeyi ama nöbeti engelleyemedik işte :( Ama cok sevindim iyi eğlenmiş herkesler :D

Eline Sağlık Üstad,İç çeke çeke bakıyoruz.

Harika bir gün geçirdik gelen tüm arkadaşlarıma, abilerime, yengelerime teşekkürlermi sunuyorum
Saygılar

Maşallah, süper bir organizasyon olmuş.... Renault görünümlü citroen de :) 10 numara olmuş....

Buluşma konusunda ve organizasyon konusunda RFC ye imreniyorum vallahi, her buluşmada tüm üyeler aktif ve katılım çok yüksek, Maşallah çok daha kalabalık buluşmalara imza atmanız dileğiyle..

Havalar biraz ısınsın, İstanbul da, bizim TIR garajında RFC ve Stilo Turkiye Olarak ortak bir buluşma ayarlamamız lazım, yada piknik olacak şekilde...

Maşallah, süper bir organizasyon olmuş.... Renault görünümlü citroen de :) 10 numara olmuş....

Buluşma konusunda ve organizasyon konusunda RFC ye imreniyorum vallahi, her buluşmada tüm üyeler aktif ve katılım çok yüksek, Maşallah çok daha kalabalık buluşmalara imza atmanız dileğiyle..

Havalar biraz ısınsın, İstanbul da, bizim TIR garajında RFC ve Stilo Turkiye Olarak ortak bir buluşma ayarlamamız lazım, yada piknik olacak şekilde...
Eyvallah Fatih, biraraya gelip konuşamadık güzel bir organizasyon yapalım beraber...:eyv

Geri