• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

RFC 2015 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın RFC, bende çalışıyorum Hakkı bey için rahat olsun. Bu millet böyle yata, yata büyüyeceğini sanıyor.. Hayırlı işler olsun.:eyv

Günaydın Dostlar Hayırlı Sabahlar Olsun, Bende Çalışıyorum Bugün ve Çalışmayıp da Çalışanlara Laf Sokanlara Sinir Oluyorum :silah, İsmini Vermiyorum Baş Harfi Kerem... :kahve

ne tuhaf sanki kulaklarım çınlıyor gaipten sesler duymaya başladım kaçak tekillamı içtik nooldu:)):)):))neyse ben balığamı gitseemmm:))sahilemi insemmmmıslıkormanda mangalmı yaksaaammm:kupane zor işmiş ya karar veremedim vallaroadfox

bodrum-tatil.jpg

ne tuhaf sanki kulaklarım çınlıyor gaipten sesler duymaya başladım kaçak tekillamı içtik nooldu:)):)):))neyse ben balığamı gitseemmm:))sahilemi insemmmmıslıkormanda mangalmı yaksaaammm:kupane zor işmiş ya karar veremedim vallaroadfox

bodrum-tatil.jpg

7,5 gün tatil de neler yapılmaz ki be abi:))

7,5 gün tatil de neler yapılmaz ki be abi :))

niyekine?bir hatamız kusurumuzmu oldu muhterem insana
:))ha dün p.m atmış bana diyorki:KARAHAN adlı üyeniz yüzünden deprasyondayım sakinleştiricilerle ayakta duruyorum yaşama sevincimi kaybettim yaklaşık 3 sn'de bir hakkı bulut dinleme ihtiyacı duyuyorum v.s v.s v.s:))​sahi nerede o yoksa yoksa çalışıyormuu:)

:))ha dün p.m atmış bana diyorki:KARAHAN adlı üyeniz yüzünden deprasyondayım sakinleştiricilerle ayakta duruyorum yaşama sevincimi kaybettim yaklaşık 3 sn'de bir hakkı bulut dinleme ihtiyacı duyuyorum v.s v.s v.s:))​sahi nerede o yoksa yoksa çalışıyormuu:)

hehe hehe hehe hehe

Hakki nedir bu KaRaHan dan cektigin yahuuuu Sayin Murat abii Hakki abiyi yedirtmeyiz Hakki abi bi yaruz timi fslsn mi olustursak naabsak :)

Murat senden özür diliyorum. Bu kadar özür dilettiğim için.

Hakkı bey Murat Karahan'ın tacizlerinden rahatsız oluyorsanız, yönetime aktarın konuyu yönetim gerekeni yapar Karahan için. Yenikapı-Bandırma İDO feribotuna koyar..hehe

Hakkı bey Murat Karahan'ın tacizlerinden rahatsız oluyorsanız, yönetime aktarın konuyu yönetim gerekeni yapar Karahan için. Yenikapı-Bandırma İDO feribotuna koyar..hehe

Bandırma'dan kolaylıkla geri dönebilir kanaatindeyimdir
:))daha uzun soluklu bir feribot hattımız yokmudur:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri