RFC 26Garage Yönetim Buluşması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayaklarınıza sağlık. RFC'de kötü hava şartlarının bile buluşmalara engel olamayacağını bir kez daha görmüş oldum. Murat abiyi bir an olsun fotoğraflardan tanıyamadım. Çok yorgun ve bitkin bir hali vardı. Eğer hastaysa buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kendisine. Ayrıca UGK'nın garajı çok hoşuma gitti.
Canım allah razı olsun inanın koşuşturma içinde saç.sakal biraz dağıldı tekrar yakışıklı olmaya çalışıcam kısa sürede hehe en azından eşgalimi hatırladığınız şekle getiricem

Seni Seviyoruz Murat Karahan,

I love you Murat Karahan,

İch Liebe Dich
Murat Karahan,

Jet'aime Murat Karahan,

Ikzie U Graag Murat Karahan,

Te Guiero Murat Karahan,

Ben de bize evini açan, büyük bir misafirperverlikle bizi konuk eden Murat kardeşime ve toplantıya gelen bütün abi ve kardeşlerime sevgilerimi sunuyorum. Siz benim 2. ailemsiniz, RFC ailem...:eyv

Söylenecek ne kalmışki mükemmelsiniz dostlar:eyvHepinizin yüreklerine emeklerine sağlık kar kış denmeden bu buluşma yapıldı ya helal olsun sizlere:bravoAranızda elimde olmayan nedenlerden:mad:dolayı katılamadım üzgünüm gerçekten.....roadfox

Söylenecek ne kalmışki mükemmelsiniz dostlar:eyvHepinizin yüreklerine emeklerine sağlık kar kış denmeden bu buluşma yapıldı ya helal olsun sizlere:bravoAranızda elimde olmayan nedenlerden:mad:dolayı katılamadım üzgünüm gerçekten.....roadfox

Sende bizle beraberdin, yanımızda olamayan yönetimdeki arkadaşlarımız, değerli üyelerimiz gibi, yüreklerimizdeydiniz. Yoksa o karlı, buzlu yağışlı yolları nasıl aşar gelebilirdik 26 Garage da, siz hep bizi ısıttınız varlıklarınızla..:eyv

Ayaklarınıza sağlık dostlar.Son dakika sorun çıkmasa bende oradaydım ama fotolara bakarak kendimi orda gibi hissettim.Yüreğinize sağlık.:eyv

Geri