Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir aksilik olmazsa şehir dışı iş seyahatim falan kesin ordayım UB Coupe'yle kozyatağından gelen gruba kavacıktan salça olurum pardon katılırım hayırlısıyla
Mustafa abi aynı cadde üzerinde güner akının karşısında kalan bir yer daha var. orasıda ola bilir isterseniz haber vermesekte olur ya. Bir şey demez adamlar orasıda oranın tadını vermez Anıl abi bilir belki orayı.
Mustafa abi aynı cadde üzerinde güner akının karşısında kalan bir yer daha var. orasıda ola bilir isterseniz haber vermesekte olur ya. Bir şey demez adamlar orasıda oranın tadını vermez Anıl abi bilir belki orayı.
yok kardes bilmiyorum orayı ben zaten o tarafları cok nadir gittim manita dil nihatta okuyordu onu almaya gidiyordum bazen 2 sene once ama kagıthanedeki mekanda olabilir orayı bulmak zor degil aslında gayet kolay lunaparkın tam karsısı lunaparkı kime sorsan gosterir zaten hasbahçe lunapark dedim mi gosterir herkez.