• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

RFC bulusmasi Haydi Maşukiye'ye

Saat 8.30 da Çamlıca gişelerinden sonraki Mehmetcik Vakfı Opet tesislerinden hareket edilecek...

Mustafa abi Çamlıca'da kiMehmetçik VAKFI ters oluyor , ben sizi kutköydeki Mehmetçik vakfında saat 08:30 bekliyeceğim

Mustafa abi Çamlıca'da kiMehmetçik VAKFI ters oluyor , ben sizi kutköydeki Mehmetçik vakfında saat 08:30 bekliyeceğim
Bu taraftan giderken olan Mehmetcik Vakfı hangisi kardeşim, ben yanlış yazmış olabilirim, her zaman toplandığımız yerden bahsediyorum...

Abi Çamlıca'daki yer Maltepe ,Bostancı ,kartal , önce geliyor. Oraya sadece Avrupa yakasından gelenler için ortak nokta olabilir İstanbul'un Anadolu yakası son mehmetçık VAKFI Kurtköy whatsapp dan resmi attım . Anadolu yakasından Çamlıca da buluşmak bize ters oluyor. Yusuf abi ilede irtıbart kura bilirsin.bakımdan geçen yer Kurtköy mehmetçik VAKFI

Abi Çamlıca'daki yer Maltepe ,Bostancı ,kartal , önce geliyor. Oraya sadece Avrupa yakasından gelenler için ortak nokta olabilir İstanbul'un Anadolu yakası son mehmetçık VAKFI Kurtköy whatsapp dan resmi attım . Anadolu yakasından Çamlıca da buluşmak bize ters oluyor. Yusuf abi ilede irtıbart kura bilirsin.bakımdan geçen yer Kurtköy mehmetçik VAKFI
Tamam kardeşim...

10898103_932003746810944_4564028819706375851_n.jpg

Valla bende gelmeyi çok istiyorum ama meslek gereği o gün çalışıyorum :( bir daha ki buluşmaya inşlh .

Ben su an kurtkoudeki mehmetcik vakfi tesislerindeyim.sabah uyandirirsiniz:)

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:r :f :c Ailesi İyi Eğlenceler... Doyasıya Tadını Çıkartın Benim Yerimede. :eyv

İstanbul'a ters taraftan gelecekler buluşma noktası PO diyoduk Alpet çıktı bilginize

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri