RFC de zabıt katibi olan var mı?

cnk52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sınava başvurdum. 30 martta klavye 6 nisanda sözlü sınav var. Zabıt katipliği nasıldır? Maaşı nasıldır? Kendisi veya eşinde dostunda katip olan var mı acaba?
Gerçi 4. girişim olacak ama insan ümitleniyor işte. :)
Bu arada Samsun adliyesinde gireceğim. Bu aralar Samsun'a sürekli gidiş geliş olacak sanırım.

Torpilin yoksa işin zor kardeşim..

Allah kolaylık versin kardeşim, umarım emeğinin karşılığını alırsın..

BU ÜLKEDE ADALET YOK...

Sınava başvurdum. 30 martta klavye 6 nisanda sözlü sınav var. Zabıt katipliği nasıldır? Maaşı nasıldır? Kendisi veya eşinde dostunda katip olan var mı acaba?
Gerçi 4. girişim olacak ama insan ümitleniyor işte. :)
Bu arada Samsun adliyesinde gireceğim. Bu aralar Samsun'a sürekli gidiş geliş olacak sanırım.

Şu an kazandınmı bilmiyorum ama bende zabıt katibiyim :)

Şu an kazandınmı bilmiyorum ama bende zabıt katibiyim :)
Yok malesef kazanamadım. :)
Kağıdımın üzerine 3 tane + , 2 tane - koydular ama mülakat puanım 40 :) Neyse artık yapacak birşey yok. Allah izin verirse haziran atamalarında atanırım. Eğer o da olmazsa önümüzde 5000 tane katip alımı var. Şansımı bir de orada deneyeceğim. :)
Katiplik istiyorum aslında. +sı çok ama bakalım ne olcak. :)

Bayağı bir geç oldu ama bende Zabıt Katibiyim ,dediğin gibi katipliğin +sı çok ama -leri de çok fazlasıyla ,çalışma ortamın çok önemli ,diğer memurluklar gibi karıştırılmasın :))) ama yinede devlet memurusun.:) Şimdiden başarılar

Bayağı bir geç oldu ama bende Zabıt Katibiyim ,dediğin gibi katipliğin +sı çok ama -leri de çok fazlasıyla ,çalışma ortamın çok önemli ,diğer memurluklar gibi karıştırılmasın :))) ama yinede devlet memurusun.:) Şimdiden başarılar
Olamadım olamadım. :D
Eksisi olarak bir tek üstlerine ve iş arkadaşlarına bağlı olarak bunaltıcı olabiliyormuş sanırım. Bundan başka da -si varmı bilmiyorum. Ama +ları cezbediyordu beni. Kısmet değilmiş. :)
Dediğim gibi haziran atamalarında olmazsa yine 5000 tane katip alımına başvurcam :)

Geri