RFC İstanbul - Abooov Kebap Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya arkadaş araçların hepsinin maşallahı var oke de Murat abi anladın demi abi sen beni o nasıl bi stıcker dır allah aşkına nasıl bi yere uygulamadır nasıl bir yakıştırmadır.. Her gürdüğümde hayranlıkla bakıyorum valla billa :D

Mustafa abi paylaşım için teşekkürler abi :D

ya arkadaş araçların hepsinin maşallahı var oke de Murat abi anladın demi abi sen beni o nasıl bi stıcker dır allah aşkına nasıl bi yere uygulamadır nasıl bir yakıştırmadır.. Her gürdüğümde hayranlıkla bakıyorum valla billa :D

Mustafa abi paylaşım için teşekkürler abi :D
Allah razı olsun kardeşim ama fabrikasyon olduğundan birşey diyemiyorum olsaydın daha da güzel olurdu :eyv

Fabrikasyon olduğunu bilmiyordum ben kendin uyguladın sanıyorum abi o zaman tasarımcıları da tebrik etmek lazım muhteşem bir tasarım olmuş ellerine sağlık.. =)

Fabrikasyon olduğunu bilmiyordum ben kendin uyguladın sanıyorum abi o zaman tasarımcıları da tebrik etmek lazım muhteşem bir tasarım olmuş ellerine sağlık.. =)

Burakcım google a renault megane rs F1 team yaz görselleri kontrol et :eyv Başka tasarımlarda var

Daha önce de bakmıştım ben onlara sticker ararken de fabrikasyon olduğunu düşünemedim hiç abi =) Şimdide baktım bak aynı stıcker sarı renke yapmışlar sendeki gibi durmamış.. =)

Daha önce de bakmıştım ben onlara sticker ararken de fabrikasyon olduğunu düşünemedim hiç abi =) Şimdide baktım bak aynı stıcker sarı renke yapmışlar sendeki gibi durmamış.. =)

Anladım şimdi sen üzüm yemek değil 26 rs i yemek istiyorsun hehe anladım ben seni :D

Bir daha ki buluşmaya geliceksin demi abi :D binicem üstüne vericem kırbacı vericem kırbacı hahhahhaha

İşin şakası bi yana dediğin gibi kısmet abi araç bahane tanışmak görüşmek iyi olur..

Sabiha gökcen yolunda Ercanla rolling yaparken :)

Geri