Rfc istanbul yardım lazım

m.gokceoglu

Denizli , T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 Ağu 2013
Mesajlar
349
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Yaş
32
Merhaba abilerim, kardeşlerim
perşembe gününe kadar Istanbuldayım. küçükçekmece arenapark alışveriş merkezi yanındayım. Yakın çevrede olanlarla tanışmak isterim. Birde burdan karaköydeki elektronikçilere nasıl vr hangi otobüslerle gidebilirim. Ilk gelişim ve oldukça yabancısıyım :-)
 
benim alternatifim küçük çekmeceden metrobüse binin , mecidiyeköy'de inip 74 A otobüsüne binin karaköye gidiyor trafik sıkıntısıda olmaz fazla dolanmazsınızda ama ordan direk otobüs varmıdır bilemem.
 
Öneriniz için çok teşekkür ederim, burdan taksime gidip ordan karaköye geçebilir miyim ?
 
oda çok mantıklı fakat biraz yürüsün topkapı dan direk önğne kadar trenvay bulunmakta sultanahmetten gecen bunu da değerlendirebilirsin
 
Metrobüsle tranvay durağına gittim oradan kabataş yönüne binip karaköye ulaştım. Önerileriniz için çok teşekkür ederim :-)
 
Aynen bundan bahsetmitim bende :D
 
Geri
Üst