RFC Mart Ayının Aracı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *Renault9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Renault9

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
RFC Mart ayının aracı Erdinç Varlı' nın fluence marka aracı olmuştur. Tebrikler.:bravo

D2Plmm.jpg

Son düzenleme:
Başta bu organizasyonu düzenleyen RFC yönetimi olmak üzere, değerli katılımları ile katkı sağlayan Cenk Giray ve Tekin Soydaş'a, oy kullanmak suretiyle katılımcıları taltif eden RFC ailesi üyelerine ve destekleri için İnanlar Otomotive teşekkür ederim.:eyv

Tebrik ederim hayırlısı olsun :eyv

Tebrikler :)

Darisi basimiza :goz :loll

Tebrik ederim kazasız belasız günler diliyorum

Tebrikler,kazasız belasız iyi günlerde kullnmak dileğiyle...:bravo

Tebrikler

Tebrikler.

Tebrikler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanan arkadaşımızı tebrik ediyor,aracına,kazasız belasız binmesini temenni ediyorum.
Gerek benim aracıma gerk diğer arkadaşlarımın aracına oy vererek destekleyen, katılan herkese teşekkür ederim.
Yanlız bişey belirtmek istiyorum, daha önceki aylara da dikkat ettim, gerek yarışmacı gerekse oy kullanan katılımcı sayısı çok düşük. Benim düşüncem,mesela oy kullanmak için üç başlık( üye araçları,ayın aracı seçmeleri, ayın aracı oylaması gibi) geçtikten sonra oylama işlemi yapılabiliyor.Siteye girenlerin bir çoğu bunu ya bilmiyor ya görmüyor yada uğraşmıyor düşüncesindeyim.Katılımı artırmak açısından, sayın SİTE YÖNETİCİSİ,ADMİN Abilerim bu oy kullanma işlemini daha basit bir şekile dönüştüremezlermi ? Teşekkürler.

Geri