RFC nin en Yeni Kangoo'su-Privilage Edition G2

Maşallah .. Maşallahhhhhhhh :D Hayırlı ugurlu olsun abilerim.. Haydar başkan sen bukadar arabayı napıon abi.. Bana 2 tanesi bile cok gelioda :D ?? Allah kaza bela göstermesin sıfır arabanın tadı bi başka oluyor kendimden biliyorum :)

Güzel günlerde kullan üstad. Mustafa abi seninde ellerine saglık..Türbe gene online full cekiyor... Yaz kış dinlemiyor maşallah..

valla bana da çok geliyor ama kullanildiği için sık güncelliyorum araç kiralamadan daha uyguna geliyor reno farki tabi ama uğraşmasi hakikaten zor al sat yenisini al vs vs vs

Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin hayırlı olsun biraz daha beklemek lazımmış ama 1 sene bekledim herşeyde bir hayır vardır güzel araç vites değiştirme ikazları hız sabitleyici beyaz zemin güzel olmuş.

Bu arada silecekler orijinal galiba eskiye dönmüşler muz tipi güzel.Güle güle kullan..

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin hayırlı olsun biraz daha beklemek lazımmış ama 1 sene bekledim herşeyde bir hayır vardır güzel araç vites değiştirme ikazları hız sabitleyici beyaz zemin güzel olmuş.

Bu arada silecekler orijinal galiba eskiye dönmüşler muz tipi güzel.Güle güle kullan..

boşver bekle bekle bu seferde başka bir şey çikar yeni gelenler hep muz silecekli extreme privilage hatta otantiq

güle güle bin başkan güzel bu araban

simdi baktımda depoda tasana kadar fullenmiş:D
araba bana çip yapın diye bagırıyor:D

Geri