Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
genç arkadaşımız aracın kendisine ait olmadığını başvuru sayfasında belirtmişti. bence hoş olmadı. sağlık olsun.netice itibariyle siz kazandınız tekrar tebrikler...
genç arkadaşımız aracın kendisine ait olmadığını başvuru sayfasında belirtmişti. bence hoş olmadı. sağlık olsun.netice itibariyle siz kazandınız tekrar tebrikler...
,Dediğim gibi başta dikkat edilmedi ve evet bu nedenle hata bizde hoş arkadaşımızında kuralları biliyor olması gerekiyordu oda ayrı ha içinize sinmedi yada haksızlık oluyor vs vs diyorsanız bende çekeyim aracımı olsun bitsin yeterki siz mutlu olun gereken açıklamalar yapıldı işte takip ettiyseniz defalarca aynı şeyleri yazmaktan yoruldumda..........................
Bi yanlislik oldu dikkatlerden kacti fakat duzeltildi ayni yanlisligi bende yapmistim aracla fotogrami koymayi unutmustum bi kac arkadas itiraz edince kendi istegimle cikmistim oylamadan aldigim oylarda bkenden sonraki yarismaci arkadaşlara esit olarak dağıtıldı
Sorunsuz olarak halletdik kimseninde kalbi kirilmadi burdada hak yerini bulsun istedik ve boyle olmaliydi yanlisim varsa duzeltin