RFC Temmuz Ayının Aracı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
q26cm.jpg

q26cc.jpg

q26dx.jpg

q27dr.jpg

roadfox Kerem Sayarı

R 11 Flash

​Tebrikler.:bravo

tebrikler :eyv. oylama sonucunda bir araç 13 oy almış görünüyor :soru

tebrikler :eyv. oylama sonucunda bir araç 13 oy almış görünüyor :soru
Maalesef kendi aracı olmadığı için diskalifiye edildi.

yarışmanın başında diskalifiye edilseydi daha doğru olmazmıydı. boşa giden 13 oy var.

​Evet doğrusu o idi dikkatlerden kaçmış maalesef......:(

genç arkadaşımız aracın kendisine ait olmadığını başvuru sayfasında belirtmişti. bence hoş olmadı. sağlık olsun.netice itibariyle siz kazandınız tekrar tebrikler...

genç arkadaşımız aracın kendisine ait olmadığını başvuru sayfasında belirtmişti. bence hoş olmadı. sağlık olsun.netice itibariyle siz kazandınız tekrar tebrikler...

,Dediğim gibi başta dikkat edilmedi ve evet bu nedenle hata bizde hoş arkadaşımızında kuralları biliyor olması gerekiyordu oda ayrı ha içinize sinmedi yada haksızlık oluyor vs vs diyorsanız bende çekeyim aracımı olsun bitsin yeterki siz mutlu olun gereken açıklamalar yapıldı işte takip ettiyseniz defalarca aynı şeyleri yazmaktan yoruldumda..........................

Hayırlı Uğurlu Olsun Kerem Başkanım qw :eyv

Bi yanlislik oldu dikkatlerden kacti fakat duzeltildi ayni yanlisligi bende yapmistim aracla fotogrami koymayi unutmustum bi kac arkadas itiraz edince kendi istegimle cikmistim oylamadan aldigim oylarda bkenden sonraki yarismaci arkadaşlara esit olarak dağıtıldı
Sorunsuz olarak halletdik kimseninde kalbi kirilmadi burdada hak yerini bulsun istedik ve boyle olmaliydi yanlisim varsa duzeltin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri