Aracım'da Vanalı Egsoz Var Beğeninize Sunuyum İstedim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araç Tamamen Stock Motorunda Ekstra'dan Bişey Yok. Fakat Vana Açıldığında Orta Susturucu Son Susturucu İptal Olduğundan Dolayı Gözle Görünür Güç Değişimi Oluyor. Bide Tam Olarak Bilmiyorum Ama Bu Megan 2'lerde K28 Motor Mu Ne Varmış 135 bg Civarıymış Sanırım Birkaç Kişi Benim Motorun Ondan Olduğunu Söyledi Ama Bilmiyorum. Araba'yı Aldığımdan Beri 115Bg'den Çok Daha Fazla Performans Gösteriyor. Bu Zamana KAdar Roll Ve Drag Yaptığımız 1.6 Araçları Rahatlıkla Geçiyor. Örnk. Honda Civic Sİ - Woswogen Polo 1.6 - Fiat Marea 1.6 - Honda Civic 2005 - Fİat Palio 1.6 - Hundai Era 1.6 - V.s V.sSes güzel tam olarak specler nelerdir. Tahmini güç nedir ?
Araç Tamamen Stock Motorunda Ekstra'dan Bişey Yok. Fakat Vana Açıldığında Orta Susturucu Son Susturucu İptal Olduğundan Dolayı Gözle Görünür Güç Değişimi Oluyor. Bide Tam Olarak Bilmiyorum Ama Bu Megan 2'lerde K28 Motor Mu Ne Varmış 135 bg Civarıymış Sanırım Birkaç Kişi Benim Motorun Ondan Olduğunu Söyledi Ama Bilmiyorum. Araba'yı Aldığımdan Beri 115Bg'den Çok Daha Fazla Performans Gösteriyor. Bu Zamana KAdar Roll Ve Drag Yaptığımız 1.6 Araçları Rahatlıkla Geçiyor. Örnk. Honda Civic Sİ - Woswogen Polo 1.6 - Fiat Marea 1.6 - Honda Civic 2005 - Fİat Palio 1.6 - Hundai Era 1.6 - V.s V.s![]()
Geçmiş olsun kardeşim...Fakat Araba'ya Nazar Değdi Perşembe Gecesi Kardeşim Kaza Yaptı Araçla Canı Sağolsun. Hurdacılardan Buldum Parçaları Şuanlık Tahmini Zarar 500 TL
Türkiye de 2.0 16v lerden baya var 6 vites olanları da var bi kaç kere trafikde de denk geldim gecen serviste de vardi 2.0 16v 6vitesMegane 2 lerde 2.0 16 valf atmosferik motorlularda 136 hp var ama bu motor seçeneği Türkiye'ye gönderilmedi diye biliyorum 1.6 ların tamamı 115 hp fabrika verisi. Sizden önceki sahibi yazılım yaptırmış olabilir bi ölçüme girin![]()