Roadfox Bugünde Başka Bir Güzelle Manzaraya Daldı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
ZNMMJV.jpg

Bu nedir yaw bu ara elimizi sallasak harleye değecek
:))yine sweet'le bir deniz manzarası yapalım dedik zank diye gelmiş yine yanıma sinir oldum:gozharleyciler'cilerle eski bir hesabım filanmı vardı eskilerdende ben hatırlamıyorum:))neyse işte manzaramız ufaktan böyle işte 2 gündür eyvallah dedik ama yarında bir harley e denk gelirsem kötü olacak ıslık

p4XX9r.jpg

aqddL7.jpg

27nnrL.jpg

38vv75.jpg

Bir çok insana bir otomobilden fazlasını verir bu Freeway tarzı motorlar. Konforu falan hoş motorlar .

Manzara harika Abi :)

Hayatta Sevmediğim Motorların Başında Gelir Harley, Gır Gır Gır Gır Kafa Ütüsü, 4 Silindir Bir SS Varken İnsanlar Bu Metal Yığınlarına Neden Biner ?

Hayatta Sevmediğim Motorların Başında Gelir Harley, Gır Gır Gır Gır Kafa Ütüsü, 4 Silindir Bir SS Varken İnsanlar Bu Metal Yığınlarına Neden Biner ?

:)):)):))ıslıkıslıkıslık

Manzarada motorlarda harika. Ellerine sağlık kardeşim.

Ben severim valla böyle konforlu motorları :)

motosiklet zevk işidir :cool: saygı duyarım chopper kullananlara ben naked severim o ayrı

Motorsikletleri severim ama oldum olası binmedim binmemde..
Bana göre değil 2 tekerlek üzerinde gitmek bana göre sakat geliyor biraz:)

2 tekerde kaza yapma ihtimalin daha az özellikle kuvvetli bir motorlarda en ufak bişeyde gücüyle o aksilikten hızla kurtulabilirsiniz..ama kaza yaptıktan sonra hasar alma oranınız arabaya göre daha fazla olduğu bir gerçek :)

Manzarada harikaymış abi eski motorumu anımsattın bana :D

Geri