offs offs
yaşadığım elektrik faciasının izleri hala devam etmekte ve ne yazıkki debriyaj olayını çözemedim deli olmaca
daha önce açmıştım konusunu debriyaja basınca motor devri değişmeden kütt diye 0'a basıyordu gösterge
bir elektrikçi ne biliim abi anlaması zor komple tesisat değiştirsek en mantıklısı dedi bende lavuğu vurdum
)kendi çapımda araştırma yaparken gece bir baktım geri lambalarım yanmıyor.Sigortaya baktım atmış bu arada ne alakası varsa arka silecekte gitmişhımm15 lik sigorta taktım yine attı 30'lukta atma yapmadı taaki debriyaja 2.kez basıncaya kadar.Tekrar taktım 30'luk sigorta arka silecek çalışıyor hala anlayamadım aslında o sigortayla ne alakası var ve sonrasında debriyaja tekrar basınca sigorta atma sesini duydum bir anlam veremeden tesadüfmü ne alakası var diyerek 3.denemede aynı sonuç debriyaja basar basmaz geri viteste sigorta gidiyor.Sonuç olarak hala çözemedim ve alaka kuramadım ama debriyaja basınca bir şase olayı var gibi geldi bana mantıken:gozof ya yazarken yoruldum kafam karıştı varmıdır bu garip tuhaf acayipp elektriksel soruna akılcı bir yaklaşım dostlar ben iyice sıyırmadan ve flash'ı yakmadan çözsek olayı saygılarroadfox