Rs difüzör

PERFECT-STROM

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar az önce gerekli yerden telefon geldi arka difüzör için 200-300 tl bi maliyet bildirdiler yalniz aracimi ve ya tamponumu ilk kalip olacaği için 3 gün misafir edeceklerini söylediler resimleri yollamiştim kolayca yapariz dediler
fikir sahibi olmak için soruyorum varmi ilgilenen
(konuyu bura açtim yanliş mi yaptim bilmiyorum ama modifiye bölümünde ezilmesin istedim)

Konu iki yerde de olabilir o yüzden sıkıntı değil ilgilenen arkadaşlar yazacaklardır hayırlı olsun şimdiden. :eyv

Diğer taraftada görmüştüm konuda.

Yapılmayacak şey değil tabiki.

İlgilenen olurmu demişsiniz. Neyle ilgilenir miyiz? bizde mi yaptırır mıyız mı diye sordunuz ?

Umarım istediğiniz gibi olur

Diğer taraftada görmüştüm konuda.

Yapılmayacak şey değil tabiki.

İlgilenen olurmu demişsiniz. Neyle ilgilenir miyiz? bizde mi yaptırır mıyız mı diye sordunuz ?
sanırım tam açıklayıcı olamadım evet aynen anladığın gibi dostum başka yaptırmak isteyen olurmu ve fiyat nasıl

eğer yaptıracaksan yaptırdıktan sonra resimlerini paylaşırsan seviniriz

çok zor kalıbı olmadan yaptırırsın tabi ama aracın fibercide en az 1 hafta yatar kalıbı üç aşşağı beş yukarı döker sonra devamlı arabanın üzerinde git gel yapıcak oldumu olmadı neresi falan filan derken olucak ama istediğiniz gibi orjinal bi rs difüzör olmucak maalesef bana kalırsa hiç girişmeyin bu işe bekleyin ilerleyen zaman sadece difüzör olarak aksesuarda çıkartırlar....

çok zor kalıbı olmadan yaptırırsın tabi ama aracın fibercide en az 1 hafta yatar kalıbı üç aşşağı beş yukarı döker sonra devamlı arabanın üzerinde git gel yapıcak oldumu olmadı neresi falan filan derken olucak ama istediğiniz gibi orjinal bi rs difüzör olmucak maalesef bana kalırsa hiç girişmeyin bu işe bekleyin ilerleyen zaman sadece difüzör olarak aksesuarda çıkartırlar....
Murat sadece difüzör parça olarak orjinal tampona uymuyormuş. RS tamponu ile bizimkiler arasında çok fark varmış. Ecnebinin birinden öğrendim :)

Murat sadece difüzör parça olarak orjinal tampona uymuyormuş. RS tamponu ile bizimkiler arasında çok fark varmış. Ecnebinin birinden öğrendim :)
Bizi ecnebilerlemi aldatıyorsun Pulat... :)

Bana faydası olduğunu düşündüğüm her foruma takılıyorum din dil mezhep fark etmeksizin :D

Geri