15 Eyl 2012 #11 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 clio_34' Alıntı: aracın yaşından bahsetmiyoruz herhalde illa alt yazı yazacağım yakında korkmazbeye özel Genişletmek için tıkla ... Memnun kalırım örtmenim Nabalım cahiillik okutmadı ailem.. Hiç ince espri yada teşbih sanatı yapılan ortamlarına giremedım nabalım buda benım eksıklıgım
clio_34' Alıntı: aracın yaşından bahsetmiyoruz herhalde illa alt yazı yazacağım yakında korkmazbeye özel Genişletmek için tıkla ... Memnun kalırım örtmenim Nabalım cahiillik okutmadı ailem.. Hiç ince espri yada teşbih sanatı yapılan ortamlarına giremedım nabalım buda benım eksıklıgım
15 Eyl 2012 #12 R5TUNİNG Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Kas 2010 Mesajlar 933 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 RS le Renault 5 i yanyana koymayın,Renault 5 çok gariban kalıyor RS in yanında,zoruna giden var gitmeyen var
RS le Renault 5 i yanyana koymayın,Renault 5 çok gariban kalıyor RS in yanında,zoruna giden var gitmeyen var
15 Eyl 2012 #13 atacanaslan RK CLİO III, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ocak 2012 Mesajlar 601 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Maşallah Baba Oğula
16 Eyl 2012 #14 clio_34 Çiğdem Hoca, Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Nis 2012 Mesajlar 2,477 Tepkime puanı 7 Puanları 0 Korkmazbey' Alıntı: Memnun kalırım örtmenim Nabalım cahiillik okutmadı ailem.. Hiç ince espri yada teşbih sanatı yapılan ortamlarına giremedım nabalım buda benım eksıklıgım Genişletmek için tıkla ... estağfurullah örtmenim, o ortamların alası okul sıraları; öğrenci karşısına geçince alışırsınız yoğun programda
Korkmazbey' Alıntı: Memnun kalırım örtmenim Nabalım cahiillik okutmadı ailem.. Hiç ince espri yada teşbih sanatı yapılan ortamlarına giremedım nabalım buda benım eksıklıgım Genişletmek için tıkla ... estağfurullah örtmenim, o ortamların alası okul sıraları; öğrenci karşısına geçince alışırsınız yoğun programda
16 Eyl 2012 #15 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 clio_34' Alıntı: estağfurullah örtmenim, o ortamların alası okul sıraları; öğrenci karşısına geçince alışırsınız yoğun programda Genişletmek için tıkla ... ALLAH Zİhin açıklığımı versin desem bilemdimki. Örtmenim...
clio_34' Alıntı: estağfurullah örtmenim, o ortamların alası okul sıraları; öğrenci karşısına geçince alışırsınız yoğun programda Genişletmek için tıkla ... ALLAH Zİhin açıklığımı versin desem bilemdimki. Örtmenim...