Ruhsat Yok :S

cehennemli

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba, ya ben bi eşeklik yaptım... Ruhsatı kaybettim.... Ne yaptıysam yok bulamıyorum...

Bilen varsa içinizde, birileri bana izlemem gereken prosedürü ve maliyeti söyleyebilir mi?

Kafayı yemek üzereyim vallaha... nasıl kayboldu? nasıl kaybettim? Aklım almıyor yaaa...

Bağlı olduğun Trafik şubesine gidip ruhsatı kaybettiğini söyle,gereken evrakların neler olduğunu sana bildirirler,işin zor geçmiş olsun kardeşim...

Sağol Usta'm...

Geçmiş olsun. Zor bi durum gerçekten.. .s

kimlik kaybedene 80 liramı ne ceza verıyorlar artık kafana gore kaybettım dıye alamıyorsn ınsALLAH cezai bi durum soz konusu değildir .

valla bilmiyorum :S

gittiğim heryeri turladım... sokaklardaki esnafları turladım.. karakolları turladım.. evi alt-üst ettim.. arabanın bi tek motoruna bakmadım... YOK

Sanki yer yarıldı, yerin dibine girdi :S anlamadım gitti...

Montun cebıne bak
paspasların ve toprpıtonun el frenı oralara bak bazen benım de basıma gelıyor

çalındı diye git bence. kaybetmenin bir cezası vardı sanırım. çalınınca cezası yok.

Montun cebıne bak
paspasların ve toprpıtonun el frenı oralara bak bazen benım de basıma gelıyor

evi arabayı delik deşik ettim.. bagaja hatta bagajdaki alet kutusuna kadar baktım :S

çıkacak bir yerden o.. adım gibii eminim ama yenisini çıkarttırdıktan sonra :S

evi arabayı delik deşik ettim.. bagaja hatta bagajdaki alet kutusuna kadar baktım :S

çıkacak bir yerden o.. adım gibii eminim ama yenisini çıkarttırdıktan sonra :S

muhtemelen öle olacak...:cool:
giitiğin yerlere, eve, arabanın içinde heryerine bida bak... birine vermiş olmayasın (sigorta-muayne-kamplama mevzusuna)...ıslık

Geri