arkadaslar elimde 0.9 clio icon var. ve 70km gectıkten sonra icerı ruzgar sesi almaya baslıyor? sizce bu nerden olabilir ve çömü nasıldır tesekkurler..hımm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hehe geçen arkadaşa verdim . diyor görüyormusun yeni motorun sesi ne kadar az içeri giriyor 90 nı geçmesine izin versem o rüzgar sesinini hissedecek hatta pencereyi açsa farkedecekaynen sadıcımya alısmasına alıstıkda arabada bırısı varken teybı kapatmaya korkuyom ses duyulcak dıye
heheAkıllıca davranmasın Sadıçhehe geçen arkadaşa verdim . diyor görüyormusun yeni motorun sesi ne kadar az içeri giriyor 90 nı geçmesine izin versem o rüzgar sesinini hissedecek hatta pencereyi açsa farkedecekama Allahtan üşüyen biriydi soğuğu sevmeyende açmadı farketmedi.
Camlara yapılan çıta uygulamasıyla bu ses oldukça azalıo. Tabi bazen B sınıfı bi araç kullandığını unutup altındakini 7.40 sananlar oluo tabi![]()
aynen sadıcım dogru sölüyorsun bende bugun servıste yaptırdım aynı işlemı hem bakım zamanı gelmıstı hemde gıtmısken onda yaptırdımKardeşim aynı ses benim aracımdan da geliyordu. Servisteki eleman cam çıtasını açtı, oraya esnek silikon (siyah yapışkan ince macun gibi bir şey) ile doldurdu. Hem camın açılıp kapanması iyileşti hem de rüzgar sesi kesildi.