S.a arkadaşlar

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 006Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

006Emre

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
4 Ağu 2015
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
merhaba arkadaşlar hyundai marka aracımı satıp renault grubuna geçmek istiyorum megan 2 dinamik model araç almak istiyorum elimde 25 bin para var sunroof sabitleyici ve mercek kesinlikle düşünüyorum sizin bana ne gibi tavsiyeleriniz olabilir? yardımlarınızı bekliyorum.
 
Meg2 dinamik iki çeşit biri dediğiniz sunroof+ccli ve konforlu bir araç özellikle yumuşak suspansiyon direksiyon koltuk ve fren pedal dozajlamasi ayrı bir keyif genis mekan da cabasi tipki bir d sınıfı havası bagaj desen mağara eyvah demezsiniz ancak bu fiyata alınamaz gibime geldi temiz olanlar 27-28 bandında olur. Kolay gelsin.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
anladım hocam sağolun km değişen boya falan bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim bu konuda yardımcı olur musunuz ?
 
Ailemize hoşgeldiniz, megane 2 güzel seçim.:eyv
 
Alacağın araba 1.6 olsun .150 bin km'yi geçmezse iyi olur . Bir iki yerde lokal boya olabilir ,normaldir. Arabanın içi temiz ve bakımlı değilse o araç hor kullanılmıştır ,dışına ve içine dikkat et ,sonra motoruna bak. Daha sonra aracı çalıştır , rölanti sesini dinle , motor sesinin düzenli çıktığına dikkat et . Aracın yağ yakıp yakmadığını anlamak için biri araca gaz verirken o sırada sen egzozdan çıkan dumanın rengine bak . Daha sonra test sürüşüne çıkın ,boş bir yolda motor performansını anlamak için 2.vites 4000 devir gibi dip gaz yap , aracın seni koltuğa yapıştırması lazım .Koltuğa yapıştırmıyorsa o araçtan uzak dur . Araç tamamdır dersen , servisten ekpertiz raporu al , ne var ne yok görürsün , hem de kafan rahat olur . Bu arada telefondan aracın plakasını da sorgulatabilirsin.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Birde araba manuel mi yoksa otomatik mi önerirsiniz ? satışta hangisi kolaydır ? en az arızayı hangisi verir ?
 
Performans , sorunsuzluk ve ekonomi istiyorsan manuel , otomatikte başın ağrıyabilir.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
tamamdır hocam bakalım inş. bulursam alıcam ama sizde bulursanız bi zahmet yazar mısınız lütfen hiç değilse erkenden bulmuş olurum
 
bende konuyu takip ediyorum. Düzgün temiz bulabilirsek talip oluruz. Eşimde kullanacagından dolayı otomatık dusunuyorum ama aklım hep manuelde tabiki. Otomatik şanzuman çok başımı ağrıtırmı acaba ? alırkende nerelerine dikkat etmek lazım.
 
Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv
 
Geri
Üst