Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S-Dizayndan sipariş ettiğim cam kromajları geldi uygulamasını yaptık.Ayrıca direkleri ve aynı şekilde göğüs çıtasını da pıano black kapladık elimizden geldiğince
Güzel olmuş güle güle kullan kardeşim, S-Dizayn la sponsorluk anlaşmamız sona erdi bu konu vesilesiyle bunu belirtmiş olalım...
Sağ arka kapındaki ufak göçük boyasız göçük düzeltme işlemi ile halledilebilir...
merhaba internetten mi sipariş ettiniz? indirim için nasıl irtibat kurdunuz?
birde montajı yaparken ekstra bir bant kullandınız mı yoksa kendi yapıskan bandı yeterli oldumu?
Telefonla aradım 75 tl dediler rfc deyince 65 tl oldu kargoyuda onlar ödüyor.Ben ekstra bir yapıştırıcı kullanmadım ancak önemli olan yapıltırıcıda ziyade yapışacak yerin temizlenmesi.Onlar telefonda sorunca anlatıyor ama ben yine yazayım.Önce yapışacak yeri ethyl alkol veya türevi bir maddeyle iyice bastırarak siliyosun.sonra kuutudan ıslak mendil gibi bişey çıkıyor onlada siliyorsun.En son kromun üzerindeki çift taraflı bantın etiketini kaldırıp saç kurutma makinesiyle biraz ısıtıp yapıştırıyosun.