4 Eyl 2013 #11 KaRaHaN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 7,127 Tepkime puanı 442 Puanları 0 Yaş 44 *USTA' Alıntı: Yapıştırmadan önce bantların arasında kalan boş yerlere siyah silikon sürmeyi unutma kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Usta diyorsa kesinlikle yap adı üstüde USTA
*USTA' Alıntı: Yapıştırmadan önce bantların arasında kalan boş yerlere siyah silikon sürmeyi unutma kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Usta diyorsa kesinlikle yap adı üstüde USTA
6 Eyl 2013 #12 Selo61 Selim--TRABZON, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,009 Tepkime puanı 10 Puanları 0 Güzel olacak ,güle güle kullan ama kesinlikle siyah silikon sür bantların arasına ben komple bütün kromlara silikon çektirdim.
Güzel olacak ,güle güle kullan ama kesinlikle siyah silikon sür bantların arasına ben komple bütün kromlara silikon çektirdim.
10 Eyl 2013 Konuyu Başlatan #13 Rangoo Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Mar 2012 Mesajlar 596 Tepkime puanı 36 Puanları 0 Yaş 33 Biraz geç kaldım sanırım siyah silikon sürmedim S-dizayna güveniyorum inşallah bir şey olmaz Montajı yaptım Fotoları ekleyecem şimdi.
Biraz geç kaldım sanırım siyah silikon sürmedim S-dizayna güveniyorum inşallah bir şey olmaz Montajı yaptım Fotoları ekleyecem şimdi.