Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun iyi bir seçim olmuş
Mutlaka yüklemen gereken programlar :
1- igo primo (cracklisini bulabilirsin)
2- el feneri (karanlıkta flash ı kolay açmak için)
3- whatsapp, viber, tangoo, facebook gibi programlar.
4- zedge (duvarkağıdı ve zil sesleri indirebileceğin program)
Ben bunlarla yetiniyorum ihtiyaçlarına göre bol bol program yükleyebilirsin
Aramiza hoşgeldin doğru seçim yapmışsın. Bu arada 4.1.2 ye ben 3 hafta once gectim soran arkadaş vardı. Sana çoktan gelmiş olması lazım bi kontrol et istersen
Bende anroid kullanıyorum face, mail, twitter ve rfc kullanıyorum 2 buçuk 3 hafta falan gidiyor 1 gb sonra hızı düşüyor namıssızın Hayırlı olsun Onur abi güle güle kullan
4.1.2 de ekran klidini açarken damla sesi gelmiyor diye duydum.birde ekranın üzerinden aşşa çektiğimiz kısa yolların yerlerini değiştirmek için istiyorum 4.1.2yi
4.1.2 de ekran klidini açarken damla sesi gelmiyor diye duydum.birde ekranın üzerinden aşşa çektiğimiz kısa yolların yerlerini değiştirmek için istiyorum 4.1.2yi
onu bunu bilmem ben Telefonla birlkte gelen yuklu uygulamaları kaldıramıyorum Fıttıracam gereksiz bi tabur program var istedigim uygulamalar hafıza yetersiz diye inmiyor Buldugum ilk Apple telefonuna çökecem yemişin androidini.. zaten sevmiyodum iyi ce uyuz oldum ikinizeede hayırlı olsun benden uzak olsunda siz hayrını görün.
Hayırlı olsun, güle, güle kullan, evde veya ofis de internet var mı? böyle internet ortamlarında bu erişimleri kullan, videolara fazla girme bunları yaparsan çok rahat idare eder seni...