S2000 i Ne Tokatlar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeganeCC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MeganeCC

Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar. Japon çocuğu s2000i hangi Fransız veya Alman tokat manyağı yapar ? :D

honda-s2000.jpg

2004-renault-megane-rs-4.jpg

Porsche_Boxster_st_Ak.jpg

audi_tt_roadster.jpg

Son düzenleme:

Bu ve bunun gibi birçok örnek

S2000 çok hoşuma giden bi araba ama ses var görüntü yok çıkardığı ses kadar yürümeyen bi araç çoğu araç tokatlar bence

s2k rollingde yürümesiyle değil arkadan itiş ve yan vermesiyle sağlam gidişiyle tat veren bi araççbırakın fransızı almanı,iyi yapılmış bi ep3 type R'la bile yürüyemez s2k..ama onun verdiği tadı da bir çoğu vermez..tamamen kullanım amacı ve zevk meselesi..

s2k rollingde yürümesiyle değil arkadan itiş ve yan vermesiyle sağlam gidişiyle tat veren bi araççbırakın fransızı almanı,iyi yapılmış bi ep3 type R'la bile yürüyemez s2k..ama onun verdiği tadı da bir çoğu vermez..tamamen kullanım amacı ve zevk meselesi..

aynen katılıyorum ,s2000 son yıllarda çıkan en keyifli ama aynı zamanda en tehlikeli araçtır bencede :eyv

eski hondaci yeni pugcu konustu ahaha :D

honda kalbimde yaradır birader..
bu arada bu güzel arabanın yıllarca kasa değiştirmeden üretilen ve artık efsane olarak vitrine kaldırılan bir araç olmasına da çok üzülmüşümdür..üretimi durdu.

​Bulsam Ben Tokatlarım S2000 De Neymiş

içine zorla bile olsa sığmadığım yegane araç.. bir cok şeyle tokatlayabilirsiniz, iki tokatta benim yerime atılsın:) sığamadığım için :))

Geri