Sabahın Köründe Yollardayız... :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
1459048_10152061165142622_569938152_n.jpg

Hayırlı sabahlar Usta bizde azzz sonra yoldayız ne hava yapıyon:)):)):)):))hoş ben geri dönüp yatacağımdırqw

Eğer İstanbulda Yaşiyosan ve Bir Yere Yetişmen Gerekiyosa Bu Saatte Yollara Düşmen Çok Normal Mustafa Abim :) :) Gözünü Sevim İspartanin :)

Bizlerde sabahtan beri yollardayız ama foto çekip ekleyemedik.:hıh

Hayırlı işler.:eyv

Hadi bizler yetişkinleriz artık sorumluluk yükünün ağırlığına alıştık gittik, ufacık bedenler, bu saatlerde yollara dökülüyorlar. Afyonda gördüm sabah saat 06:30 ayaz mı ayaz çocuklar ellerinde çantaları gözleri yarı açık yarı uykulu, okula gitmek için bir servis, bir toplu taşıma minibüsü bekliyorlar. :soru

her zaman diyorum büyük şehirde yaşamak sıkıntı ne park sorunu biter ne trafiği biter :)

Gerçi bu sabahın köründe yola düşmek güzel kareler yakalamaya da vesile oluyor ya :)

1453251_729287773766303_387869571_n.jpg

en güzel saat işte buu :eyv güneş yeni çıkmaya başlayınca insanın gözünü çok alıyor üstelik yazın arabayla gezmek için en iyi saat klima masrafı yok havalandırmadan soğuk havada geliyor güzel oh mis :)

Hep Karanlıkta Yollardayız
İstanbulda Olup Da Güneşin Doğuşunu Kahvaltı Sofrasında İzlemek Sadece Pazar Gününe Özel
Diğer Günler Karanlıkta Bismillah Deyip Cıkıyoruz Evden
Artık Hava Kararıyor Hatta Geceye Dönüyor Evin Yolunu Bulan Şükrediyor
Hele Bir De Ev Cıvıl Cıvıl İse Amma Olur Tüm Yorgunluk Gider Değil Mi

Geri