Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E yuh yani celik jantalsan takimi 500-600 lira zaten cikmacilarda vs. Belki olabilir ama cikma olsugu icin jantta yamukluk vs. Olmasin dikkat et ugur abi nin verdigi linke bak sahibinden.com da gormustum ama 2.eldi
E yuh yani celik jantalsan takimi 500-600 lira zaten cikmacilarda vs. Belki olabilir ama cikma olsugu icin jantta yamukluk vs. Olmasin dikkat et ugur abi nin verdigi linke bak sahibinden.com da gormustum ama 2.eldi
Baki abi inanmazsn bizim dynamıque çıkma megane 2 çelik janta 850den aşağı vermıyolar. Sinir olmatan elde değil ki. Çıkma sac da yok piyasada. Sahibindene de güvenemiyorum ki çıkma sonucta yamuk jant gönderir sonra onla uğraş :S