Samsung Cep Telefonu Yazılım Güncelleyen ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqqy_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meqqy_19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar samsung cep telefonunun yazılımı güncelleyen oldu mu hiç aranızda ?
Benim telefon kafayı yedi gelen bazı mesajlar 9 10 kere daha geliyor..
Yazılım güncellemeyi deneyeceğim aranızda yapan olduysa yardımcı olabilir mi ? :)

Valla babam Galaxy S III kullanıyor dün bir güncelleme geldiğini filan söyledi 74 mb boyutunda bende güncelledim bir sorun çıkmadı... İstersen fabrika ayarlarına geri döndürüp öyle güncelle

Son düzenleme:
Format attım, fabrika ayarları geri döndüm yine tık yok.. :)
Yazılımını güncelleyeyim diyorum.. Telefonla verilen samsung pc studio cd sindeki programı kurdum programda güncelleştirme kısmı var ama güncelleştirme kısmına tıkladığımda program internete bağlanmıyor telefon bağlıyken.. Normalde internet açık ama.. :S

Format attım, fabrika ayarları geri döndüm yine tık yok.. :)
Yazılımını güncelleyeyim diyorum.. Telefonla verilen samsung pc studio cd sindeki programı kurdum programda güncelleştirme kısmı var ama güncelleştirme kısmına tıkladığımda program internete bağlanmıyor telefon bağlıyken.. Normalde internet açık ama.. :S

Ben hiç pcye bağlamıyorum öyle direk kendi üzerinden güncelliyor?

telefonunuz android mi ?

Bilgisyara samsung kiesi kur.O zaten güncelleme varsa uyarı verir sana

Ben hiç pcye bağlamıyorum öyle direk kendi üzerinden güncelliyor?

Benimkinde öyle bir özellik yok galiba.. Ayarlar da filan güncelleme gibi bir seçenek bulamadım :/

telefonunuz android mi ?

yok android değil..

Bilgisyara samsung kiesi kur.O zaten güncelleme varsa uyarı verir sana

Onuda indirecektim 90 mb ymiş :) Bu ay bitsin ayın 1 inde indireyim bi deniyeyim bakalım.. Kotayı geçtim daha fazla geçmeyeyim.. :)

hmm tamam ozman çünkü android telefonların temasını çok güzel değiştirebiliyoruz pek bir kimse bilmiyor bunu yapmasını onu anlatacaktım :)

Ben bir çok defa Nokia 6300 gibi telefonlara yazılım yüklemiştim .
Mesela .jpeg uzantısı silinen telefona yazlımı tekrar atınca düzeliyordu .

Geri