Sanal Tuning İstek Sayfası

Aynı araca aynı jantı bi süre önce uygulamamızı istemiştin bizde uygulamıştık 3. sayfaya dönersen görebiirsin...
kardeşim burda elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz bazen cuk diye oturuyor güzel sonuçlar veriyo bazende istediğimiz gibi sonuç alamıyoruz ama bu işin baştan savma yapıldığı anlamına gelmiyor... lütfen kelimeleri seçerken daha dikkatli olmaya özen gösterelim... sonuçta bi emek harcanıyo ve emeğe saygı lütfen :eyv

kusura bakmayın yanlıs anlasıldı sanırım dedigim jantı ve diger isteklerimi tekrar uygularmısınız hepsi uygulanmıs bi vaziyette gormek istiyorum :eyv

kusura bakmayın yanlıs anlasıldı sanırım dedigim jantı ve diger isteklerimi tekrar uygularmısınız hepsi uygulanmıs bi vaziyette gormek istiyorum :eyv

Zaten Yapılmışı Var.....

megane22.jpg

Zaten Yapılmışı Var.....

megane22.jpg

ya kardesim anlamıyormusun tamam jantlı var ama benim istedigim diger seylerde var hepsi bi arada olsun istiyorum bakalım nasıl durucak cünkü yaptırcam eger yakıscaksa :eyv jant - 3.5 yay - cam tavan gorunumu vs. vs.

gerçekten güzel bi konu olmuş uygulama yapmadan önce fikir sahibi olmak konusunda yapan arkadaşlarımın ellerine saglık :) bende isterdim ama hiç bir zaman shop için uygun foto çekemedim :D

Ahmet ve kadir allah yardımcınız olsun cocuklar... :) Herzaman derim üslup önemli bence üslup cok önemli.. :)

tavan ve ayna uygulamasını yapılmışın olanın üstüne uyguladım fikir sahibi olman açısından yeterli olur sanırım :eyv

68294c82.jpg

tavan ve ayna uygulamasını yapılmışın olanın üstüne uyguladım fikir sahibi olman açısından yeterli olur sanırım :eyv

68294c82.jpg

eyv sagolda benim verdigim resimlere yaparsanız sevinirim bu daha once yapılanın yan kapı cıtaları arac rengine boyalı diger orjinal resimlere yapın lütfen size zahmet :eyv

Geri