Sanal Tuning İstek Sayfası

Ben Laguna aracımın fotosunu atsam uygular mısınız :) Ben yüklüyorum meraklada bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

eWJ2VY.webp

e7Rmo5.webp

KPX3q5.webp

arkadaşlar merhaba benim bir isteğim olacak ilgilenen zaman ayıran arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim bu araçlara yapıştırılan sticker lar var basılmış halde araç clio 4 için böyle bir sticker bulamadım genelde araçların kelebek camlarına yapıştırılan aynı aracın basık hali hatta bazı arkadaşların imza fotolarında renklileri var bi el atarsanız sevinirim

arkadaşlar merhaba benim bir isteğim olacak ilgilenen zaman ayıran arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim bu araçlara yapıştırılan sticker lar var basılmış halde araç clio 4 için böyle bir sticker bulamadım genelde araçların kelebek camlarına yapıştırılan aynı aracın basık hali hatta bazı arkadaşların imza fotolarında renklileri var bi el atarsanız sevinirim
6RJWD9.jpg
XWPR30.jpg

Bu şekil bişi istediniz sanırım internettede aradım bulamadım, çizim yapan arkadaşlar geri dönüceklerdir .

Öncelikle böyle bi konu için size minettarım :)
koyduğum fotoya şunları uygularsanız çok memnun olurum.
3.5 Cm yay ama ön tarafı biraz daha basık oluyor " JDM " sanırım.
17" Orjinal Privelege jantı.
Kırmızı brembo kaliper.
Saygılar,hürmetler.

VprWBj.webp

Öncelikle böyle bi konu için size minettarım :)
koyduğum fotoya şunları uygularsanız çok memnun olurum.
3.5 Cm yay ama ön tarafı biraz daha basık oluyor " JDM " sanırım.
17" Orjinal Privelege jantı.
Kırmızı brembo kaliper.
Saygılar,hürmetler.

VprWBj.webp

Resimin açısı ve kalitesi sebebiyle elimden gelen bu kadar :)
344incir4236523.jpg

buda benden olsun elimden geldiği kadar.. :)
vz6BW4.jpg
[/URL][/IMG]

Yarin ben de ekleyeyim aracin resmi ile begemdigim janti :D peder almama izin vermiyor madem biz de sadece fotolarina bakariz hehe hehe

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Bizim leyleğide basarsanız çok iyi olur :) Baki abinin dediği gibi sadece fotoğrafa bakarak kendimizi avuturuz :)

mlMngZ.webp

DXYaWm.webp

Geri