• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Sandero 0.9 benzin otomatik Detayli Bakim Serisi-1

sadikacar60

Kayıtlı Üye
48-Muğla
arkadaslar resimdeki gibi bir bakim listesi hazirladim her adimi internetden detayli arastiriyorum. not aliyorum tum bakimlari kendim yapacagim. tum adimlari forumda paylasacagim.
forumda bu konuda deneyimli arkadaslarinda destegiyle guzel bir calisma yapacagiz insallah.

ilk adim olarak cam suyunu degistirecegim. arastirmalarimda dikkat ettigim bir konu bir seyi degistirmeden once o sistemin genel ic temizligini yapmanin onemli oldugunu anlatiyorlar.
cam suyu haznesi pompasi fiskiyeleri dahil olmak uzere once bir temizlik yapmak gerektigini dusunuyorum. boyle bir ic yemizligi neyle yapmak lazim daha once yapan varmi.

cam suyu olarak arastirdigimda pahali cozum olarak shell essentials 4 mevsim cam suyu cok tavsiye edilmis. baska daha uygun onerisi olan varmi. forumlarda ozellikle ucuz cam suyu kullanilinca boyaya zarar verdigi ic pompa ve fiskiyeyi tikadigi gibi sorunlardan bahsetmisler.

ayni veya benzer araci kullanan arkadaslarla tecrubelerimizi paylasarak guzel bir bakim serisi yapabilirsek benim icin ve ilerde kendi basina bakim yapmak isteyen insanlar icin guzel bir kaynak olacaktir.
saygilarimla

Ekli dosyalar

• aa.webp
    aa.webp
    27.8 KB · Görüntüleme: 40
  • Beğen
Tepkiler: mcgc
Hocam tecrübe ettiğim kadariyla kalitesiz cam suyu çok kötü koku yapabiliyor. Ayni zamanda çeşme suyu yerine içme suyu kullaniyorum ben. Bir dönem Shell kullandim, herhengi bir problem yasamadim.

• Beğen
Tepkiler: sadikacar60
petrol ofosinin orjinal markasindan alip doldurdum. formda ilgi olmadigi icin seriye devam etmeyecegim saygilar

• Teşekkür Et
Tepkiler: mcgc
Geri