Sandero panjur ledli ve gösterge paneli beyaz

16_MEGANE_16

Selçuk ÇÖRTEN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
geçen hafta tampona led takmıştım bugünde can sıkıntısına gösterge panelini beyaz led yaptım yorumları size bırakıyorum.(bu arada ön plaka plastiğinide yoğun ısrarlardan sonra çıkartmak aklıma geldi.):naber

aga ön panjur fena olmus valla :D neden soktun ki ?

plakalık güzel durmuyordu gerçekten söktüm çift taraflı bantla sağlamca yapıştırdım on numara oldu.

plakalık güzel durmuyordu gerçekten söktüm çift taraflı bantla sağlamca yapıştırdım on numara oldu.

aga pardon ya ben ledleri soktun sandım plakalıkmıs meger :D pardon pardon süper olmus valla boyle :D bende aslında on panjurdaki cıtalara cakarlı led dosemek istiyorum mavi kırmızı hem panjurdaki cakarı hemde bu dosemek istedigimi yakarım fena olur :eyv su beyaz cizgiyle işaretledigim yerlere bi tarafa mavi bi tarafa kırmızı dosetsemmi diyorum :S

güzel olmuş selçuk abi maşallah

işil işil olmuş maşallah da göz alir bu amcalar kizmaz mi

aga pardon ya ben ledleri soktun sandım plakalıkmıs meger :D pardon pardon süper olmus valla boyle :D bende aslında on panjurdaki cıtalara cakarlı led dosemek istiyorum mavi kırmızı hem panjurdaki cakarı hemde bu dosemek istedigimi yakarım fena olur :eyv su beyaz cizgiyle işaretledigim yerlere bi tarafa mavi bi tarafa kırmızı dosetsemmi diyorum :S

zevk ve cesaret işi ben şahsen yapmam direkt araç bağlanıyor herhangi bir yakalanma sözkonusunda.Olmasına olur tabiki hemde yakışır benim farlarda var çakar ama korkuma yakamıyorum.

işil işil olmuş maşallah da göz alir bu amcalar kizmaz mi

abi amcalar kızmıyor fotoları karanlıkta çektim çok parlıyor normalde bukadar göz almıyor şu ana kadar bişey demediler.ayriyetten 3 aya yakın zamandır arka plakasız geziyorum şansa onada bişey demediler.

Canavar gibi olmuş Selçuk eline sağlık...:eyv
Göstergeleri görünce eksi arabam geldi gözümün önüne...:(

farlarda nasıl var çakar ? çakarlı park ampülü var ilk yakısta normal park 2. yakısta çakarlı yanıyor ondanmı var ?

Geri