Frenlerinin zayıf olduğunu söyleyen arkadaşlar. İzleyin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renault grubunun frenleri sağlam tutuyor...![]()
Dost acı söylermiş, malesef yanlış.Ben daha fazla param olmadığı için opsiyon olarak abs taktırmadım yanlış mı yaptım acaba
?
Tek özelliğide bu zaten, kaygan (ıslak-karlı vs.) yolda aracın tekerleklerinin kitlenmesini önleyerek hem dönme kabiliyetinizin kaybını önlemede hem kaymasını önlemede hemde can güvenliğinizi tehtid eden tamamen aracın savrulmasını önlemede (savrulma konusunda ESP sisteminin eline su dökemez o ayrı mesele fakat) önemli rol oynamaktadırAbs nin kaymamaktan başka ne özelli var anlatırmısın ben doğruyu söylemek gerekirse aracın donanımlarından pek anlamam..
Tek özelliğide bu zaten, kaygan (ıslak-karlı vs.) yolda aracın tekerleklerinin kitlenmesini önleyerek hem dönme kabiliyetinizin kaybını önlemede hem kaymasını önlemede hemde can güvenliğinizi tehtid eden tamamen aracın savrulmasını önlemede (savrulma konusunda ESP sisteminin eline su dökemez o ayrı mesele fakat) önemli rol oynamaktadır