21 May 2025 #11 burakkorull Kayıtlı Üye 35-İzmir Katılım 19 Kas 2016 Mesajlar 533 Tepkime puanı 5 Puanları 18 Yaş 39 Merhabalar Şanzıman yağı değiştirmeden önce yolda giderken uğultu varmıydı ? yağ değiştikten sonra uğultu kesildi mi ? hiç dikkat ettiniz mi?
Merhabalar Şanzıman yağı değiştirmeden önce yolda giderken uğultu varmıydı ? yağ değiştikten sonra uğultu kesildi mi ? hiç dikkat ettiniz mi?
21 May 2025 Konuyu Başlatan #12 jahiwa Kayıtlı Üye 42-Konya Katılım 13 May 2025 Mesajlar 16 Tepkime puanı 3 Puanları 3 burakkorull' Alıntı: Merhabalar Şanzıman yağı değiştirmeden önce yolda giderken uğultu varmıydı ? yağ değiştikten sonra uğultu kesildi mi ? hiç dikkat ettiniz mi? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, öncesinde veya sonrasında dikkatimi çeken bir uğultu yoktu. Dikkat etmedim ama olsa duyardım diye tahmin ediyorum.
burakkorull' Alıntı: Merhabalar Şanzıman yağı değiştirmeden önce yolda giderken uğultu varmıydı ? yağ değiştikten sonra uğultu kesildi mi ? hiç dikkat ettiniz mi? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, öncesinde veya sonrasında dikkatimi çeken bir uğultu yoktu. Dikkat etmedim ama olsa duyardım diye tahmin ediyorum.