bugün maslak oto sanayiye gittim vites topuzunu değiştirmek için.adam eski topuzu çıkarırken baya bi uğraştı.yenisi de takarken eliyle vuruyordu aşağı doğru.sonra tık diye bir ses geldi.vites değiştrirken arabanın altından garip sesler gelmeye başladı.usta segmen attı dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi.sonra eliyle vitesi yukarı doğru çekip yerine oturttu.arabayı kullandım vites de bi anormellik yok ama ilerde bu başıma dert açarmı ?
sen yine pazartesi günü gel bi bakalım dedi ama götürsemmi yine o adama bilmiyorum.
....
....
....
birde motordan zannediyorum ki v kayışlarından arabayı ilk çalıştırdığımad motor ısınana kadar bi ses geliyo.onu sormak için kaputu açtım.usta motor teliyle gaz verdi bir baktım hortumlardan bi tanesinden su fışkırıyo.usta bunun değişmesi gerek dedi.
....
...
bi vites topuzu değiştirmeye gittik başımıza neler geldi.( bi tavsiyesi önerisi önerdiği bi ustası olan var mı ? aynı adama gidip gitmemekte kararsız kaldım.
....
bunların bana maliyeti ne tutar birde ?
sen yine pazartesi günü gel bi bakalım dedi ama götürsemmi yine o adama bilmiyorum.

....
....
....
birde motordan zannediyorum ki v kayışlarından arabayı ilk çalıştırdığımad motor ısınana kadar bi ses geliyo.onu sormak için kaputu açtım.usta motor teliyle gaz verdi bir baktım hortumlardan bi tanesinden su fışkırıyo.usta bunun değişmesi gerek dedi.
....
...
bi vites topuzu değiştirmeye gittik başımıza neler geldi.( bi tavsiyesi önerisi önerdiği bi ustası olan var mı ? aynı adama gidip gitmemekte kararsız kaldım.
....
bunların bana maliyeti ne tutar birde ?