20 Nis 2013 #11 usayden Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Mar 2013 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 Puanları 0 SerhanÇELİK' Alıntı: Aha Çift Sisli Bir Symbol Daha BAşkan Ne Yaptın Tektim Çift Sis Konusunda Genişletmek için tıkla ... benim ilginçti biraz.. olabileceğini duymuştum.. açtım arkayı gittim ampulunü falan aldım ama o kapağın kesilmesi gerektiğini ampulu kırdığımda farketmiştim . neyseki 0.50 tl lik ampulle kurtarmıştım zararı...
SerhanÇELİK' Alıntı: Aha Çift Sisli Bir Symbol Daha BAşkan Ne Yaptın Tektim Çift Sis Konusunda Genişletmek için tıkla ... benim ilginçti biraz.. olabileceğini duymuştum.. açtım arkayı gittim ampulunü falan aldım ama o kapağın kesilmesi gerektiğini ampulu kırdığımda farketmiştim . neyseki 0.50 tl lik ampulle kurtarmıştım zararı...
20 Nis 2013 #12 firehunter Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 276 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ah bu kıliyo sümbüller ah. Maraza çıkarmadan yıllarca sorunsuz gideni yok mu şunun
21 Nis 2013 Konuyu Başlatan #13 SerhanÇELİK T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 3,011 Tepkime puanı 185 Puanları 63 Yaş 38 usayden' Alıntı: benim ilginçti biraz.. olabileceğini duymuştum.. açtım arkayı gittim ampulunü falan aldım ama o kapağın kesilmesi gerektiğini ampulu kırdığımda farketmiştim . neyseki 0.50 tl lik ampulle kurtarmıştım zararı... Genişletmek için tıkla ... firehunter' Alıntı: Ah bu kıliyo sümbüller ah. Maraza çıkarmadan yıllarca sorunsuz gideni yok mu şunun Genişletmek için tıkla ... Sorunlu Sümbüller
usayden' Alıntı: benim ilginçti biraz.. olabileceğini duymuştum.. açtım arkayı gittim ampulunü falan aldım ama o kapağın kesilmesi gerektiğini ampulu kırdığımda farketmiştim . neyseki 0.50 tl lik ampulle kurtarmıştım zararı... Genişletmek için tıkla ... firehunter' Alıntı: Ah bu kıliyo sümbüller ah. Maraza çıkarmadan yıllarca sorunsuz gideni yok mu şunun Genişletmek için tıkla ... Sorunlu Sümbüller
21 Nis 2013 #14 clio_34 Çiğdem Hoca, Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Nis 2012 Mesajlar 2,477 Tepkime puanı 7 Puanları 0 şase alma diyince şase no alma sandım, ne çıktı, çince gibi okudum kolay gelsin