Satılık çok orjinal Renault 5 Motoru

CanCaloz

Can ALBAYRAK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Elimizde satılık çok orjinal motor vardır. ilgilnenlere duyrulur. tertemiz hiçbir sorunu yok. motora ihtiyacı olan yada motor yaptırcak olan . motor yaptırma fiyatına komple motor veriyorum :)

ilgilenen arkadaşlar burdan mail atabilir.

Bu motor hangi REnault 5 ten söküldü ? :)

Hayırlı satışlar kardeşim...

hayirli satislar..

eyvallah sağolun arkadaşlar ;) motor benim aracın üzerindeki motordur. bilen bilir oldukça temiz tamamen bütün bakımları düzenli olarak yapılır. normal 1100cc motora göre daha çekişi yüksek yorulmamış bir motordur.

aslında benim 12 ye çaksak biz onu pıtı pıtır :D:D yada üstünde oynamalık bi araba bulsak ona gömsek

hayırlı satışlar..

eyvallah sağolun arkadaşlar ;) motor benim aracın üzerindeki motordur. bilen bilir oldukça temiz tamamen bütün bakımları düzenli olarak yapılır. normal 1100cc motora göre daha çekişi yüksek yorulmamış bir motordur.

Senin arabada ne var Abi :)

İstanbula geldiğinde Bakırköy sahilden giderken Faruktan biliyorum senin motoru avans verip önden arkadan dolaşıyordu hehe

aslında benim 12 ye çaksak biz onu pıtı pıtır :D:D yada üstünde oynamalık bi araba bulsak ona gömsek

olur abi yardımcı oluruz :) seninde 3. araban olur :D

Geri