Satılık megane 2 ekran ve teybi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaRaHaN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar cihaz benim değil ama dostum olan can a ve aracındaki orjinal teybe döneceği için satıyor . Fiyatı bizlere uygun tutmuş 600 tl . Üstelik aracınızın kumandasını da aktik kullanabileceksiniz. Sanırım sadece faz 2 lerin kumandasını aktif edebiliyor ama kendisi ilede konuşursunuz burdan :eyv

Not: Konuyu kendisinin açmasını istediğimde işlerden vakit bulamayıp giremiyorum birde girip konu açarsam ayıp olur diye düşündüğünden ben açtığımı belirtmek isterim

Hayırlı satışlar. Sadece ekrana kaç lira istiyor sorabilme imkanın var mı murat?

​Murat , benim araçtaki cihazdan mı bu

​Hayırlı satışlar abi.:eyv

Öncelikle Murat dostuma teşekkür ederim. Pek fazla giremiyorum foruma bu neden ile şimdi bide gelip satış konusu açmıyalım dedim :)
Bir arkadaşım tek ekranı sormuş ; malasef tek satmıyorum takım olarak vereceğim.
Araç üstünden fotosunu ekliyim sizlere.
Gecen hafta cıkardım teybı fakat geri görüş kamerası ve gps antenı araç üzerinde hala bunları düşerim fiyattan yada daha sonra söktürüp verebilirim.
Faturası duruyor bakmam lazım nerdeydi bulurum sıkıntı değil ama yaklasık 1.5 yıl kadar daha garantisi var.

Herkese keyifli forumlar.

Bana ana ünite lazım , Hakkı abime ekran :) Hakkı abi ne diyorsun bu işe :)

Bana ana ünite lazım , Hakkı abime ekran :) Hakkı abi ne diyorsun bu işe :)

Ne diyeyim dosttum, hayırlısı olsun. Bana sadece teybin altındaki o track yazan küçük ekran lazım. Navigasyon olan değil, yanlış anlaşılmasın.

Pardon abi ben multimedya lazım sandım.

Pardon abi ben multimedya lazım sandım.

Estağfurullah olur mu öyle şey. Bende yanlış anlattığımı düşünerek izah etmeye çalıştım. Durum anlaşıldı sanırım. Bakalım sahibi ne diyecek.;)

Abi bu cihazın özellikleri nelerdir sıralama imkanın varmı fiyatı fena değiş cünkü

Geri