Hey maşallah ya! Süper olmuş ellerinize sağlık.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reşat bey ; Bu işlem için bolca resim çekmiştim. Resimleri düzenleyip slayt hazırlayıp paylaşacağım. Bütün parça listesini parça numaraları ile beraber paylaşacağım. Biraz zaman rica ediyorum.Hayırlı olsun çok güzel bir proce yürütmüşşünüz
bütün parçaların kodlarını yazabılırmısınız
Sevgili dostlar ; Keyless go uygulamadan sonra tuhaf bir olayı farkettim ve sizinle paylaşmak istiyorum. Keyless olamadan önce kartı yuvaya taktığımda diğer kapıların ve bagaj kapağının açık olup olmamasına bakılmaksızın araç çalışıyordu. şimdi ise bagaj kapağı açıkken kartsız çalıştırmak istediğimde dijital ekranda '' bagaj kapağı açık '' uyarısı verip aracı çalıştırmıyor. Bu sadece bagaj kapağı açık olunca oluyor. Yusuf GÜNEŞ kardeşim bilir. Sizde de böyle mi ?
Adaşım ; parça numaraları için evet bilğisayarda bir arkadaşımın gönderdiği DİAGLOYS program var.Hatta daha önce aynı proğramı www.epcdata.ru isminde rus sitesinde çeviriciyi(translate ) kullanarak baya şeyler öğrenmiştim. Asıl benim işimi gören wring diagram ( elektrik kablo donanım şeması ) Ebaydan İspanyanın bir adasında bir satıcıdan sadece model yıl aralığındaki araçlara özel cd gönderdi Yanlış hatırlamıyorsam 20€ civarıydı. Yani 2003 - 2009 Scenic II. ci kasa. Yasak olduğundan da açıkçası paylaşamıyorum. TSK mensubuyum. En ufak sıkıntılı işler bizde malum çok daha Farklı oluyor. Elektronik bilgim yok ama Herhangi bir Scenic dostu bununla ilğili bişey soruyorsa cd den bulup açıklama yaparak yardımcı oluyorum. Sırf Scenic Aracı çok sevdiğimden Çok farklı yerlerden bayağı arkadaş sahibi oldum. Amaç doğru ve tam bildiğimizi diğer dostlarla çıkarsız paylaşmak.