Scenic 2 çalişmiyor ( Çözüldü )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibalcim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibalcim

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2004 Scenic 2 var bende. 5-6 ay önce de olmuştu. elektrik var ama marş basmıyor. hafif bir tık sesi duyuluyor ama o kadar bir kere vurdurduk çalıştı ama ikinci defa çalıştıramadık. sorun ne olabilir?
ibrahim

kendiinizi üye tanıtımlarında tanıtız.

Benim aklıma bir adet çözüm geliyor , oda akünün kutup başlarına gres falan sürün .

bende de aynısı olmuştu marş dinamosunu temizlettik düzeldi

kışın beni karın ortadında bırakan mevzuuuu mars motoru elden gececek acılcak bakım yapılacakk bende sonradan boyle yaparak duzeldi

Aynısı bir kaç yıl önce bizde 2001 1.6 Megane varken başımıza gelmişti marş dinamosunu temizletmiştik bizde sorun çözülmüştü umarım daha büyük bir şey çıkmaz... :eyv

akünün gücü yetmiyor olabilir marşı çevirmek için yeni bir akü ile deneyin derim..

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. bir usta getirttim. "farı yak marşa bas" dedi, yaptım çalıştı. "akü zayıf olabilir" dedi. bugün ölçtüreceğim. bakalım ne çıkacak. bir de marşa baktırırım. birazdan tekrar çalıştırabilirsem, ustaya gideceğim. selamlar...

Arkadaşlar dün marş motorunu temizlettik şimdilik sorun görülmüyor. İlgilenip cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Selamlar...

geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri