Scenic 2 kapı kollarının zımparalanıp gri renge boyanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NBY2012
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NBY2012

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
kapı kolunun eski hali zımparalanmış hali ve boyanmış halleri arkadaşlar
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

teşekkürler cengiz usta emegine saglık

şuan kapı kolları kuruma aşamasında en kısa zamanda araç üstündeki resimleri sizlerle paylaşıcam işte sonuç arkadaşlar

Son düzenleme:
Süper olmuş!!! elinize sağlık :eyv

Çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Peki alttaki boya çıkarıp öylemi yaptınız. Çünkü düğme bölümleri zımpara girmiyor. komple selulozik tinere yatırmak gerek. Sanırım son kat vernik te atılmış. Dolayısıyla renk solma vs birdaha olmaz. Cok güzel olmuş. Sorması ayıp ; maliyet ne kadar ? Ben kendi aracıma da yaptım. Eski boyası nı kaldırmakta zorlandım. Baktım zımpara ile olacak gibi değil komple tinere yatırıp öylece eski boyadan kurtuldum. Çünkü alt boya temizleme yapılmadan boya atınca alttan mantar gibi kabarmalar oluyor.

Çok güzel olmuş elinize sağlık.

Gercekten cok guzel olmuş keske renault bunu yillar önce keşfetseydi de bizde böyle uğraşmak zorunda kalmasaydık.

Ellerinize sağlık, araç üzerinde ki resimleri görmek için sabırsızlanıyorum.

Güzel olmuş elinize sağlık

Çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Peki alttaki boya çıkarıp öylemi yaptınız. Çünkü düğme bölümleri zımpara girmiyor. komple selulozik tinere yatırmak gerek. Sanırım son kat vernik te atılmış. Dolayısıyla renk solma vs birdaha olmaz. Cok güzel olmuş. Sorması ayıp ; maliyet ne kadar ? Ben kendi aracıma da yaptım. Eski boyası nı kaldırmakta zorlandım. Baktım zımpara ile olacak gibi değil komple tinere yatırıp öylece eski boyadan kurtuldum. Çünkü alt boya temizleme yapılmadan boya atınca alttan mantar gibi kabarmalar oluyor.

Siz kendi renginde mi boyamıştınız? Yoksa siz de mi gümüş gri yaptınız? Sizinkinin fotoğraflarını da görebilirsek yapmak isteyenlere alternatif olur diye düşünüyorum... Yöntem bilgisi için de ayrıca teşekkürler.

Son düzenleme:
Geri