Scenıc 2 orjinal D2s xenon sistemi yapma

deniz scenıc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar aracım scenıc 2 faz 2 makyajlı kasa sanırım herkez mercekli farlardan şikayetci aydınlatmıyor önümü göremiyom diye bende yurt dışından sipariş vererek 2 adet DC xenon balans aldım ve sistemi modluyarak D2s xenonla hayata devam ve aydınlatma çok başarılı tek eksiğim akıllı mercek oda yakında

resim paylaşamadım forumda yeniyim birtürlü resim yükleyemedim bu konuda yardımcı olursanız güzel ve orjinal montajlarımı sizlerlede paylaşır yardımcı olurum araçlarımızda gerekli donanımlara sahip sadece ecu tarafından açtırmak kaydıyla

Son düzenleme:
Ds2 mi d2s mi?

Deniz bey resim yüklemeyi kısaca izah etmek gerekirse ; hızlıresim.com adresine girdiğinizde ekran sağında yükleme bölümü var. ister bilgisayardan isterseniz harici bellekten istenilen resim çekilir. Örneğin seçtiğimiz resime açıklama, şekil , vs eklemek istersek ; istenilen resim masaüstüne kopyalayıp Paint ile ile düzenleme yapılır. seçilen resim hızlıresim.com adresine yüklenince ve ekranda istediğimiz resim görüntü çıkınca ikinci sırada forumlar:bbcode altındaki link'i kopyalayın. Bu link'i bizim forum sitesinde şuan cevap yazdığımız yerde yazımızın üst kısmındaki gülücük yanındaki LİNK kısmına tıklıyoruz. gelen boşluğa Hızlıresim.com da kopyaladığımız link ; buraya yapıştırılır. hepsi bu kadar.

Geri