Scenic 3 gicirti sesi

MAHMUT HANEFİ

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 20 gün önce garnd scenıc (2013) aldım.Araba bozuk zeminli yola girince özellikle arabanın yanlamasına hareketinde arka tarftan rahatsız edici gıcırtıya benzer ses geliyor,sorunun çözümünü bilen birileri varsa lütfen yardım etsin...

Bence servise bir başvurun. Durumu anlat sana yardımcı olacaklardır. Bu arada kendinizi RENAULT FAN CLUB ÜYE TANITIMLARI bölümünde tanıtırsanız daha iyi bilgi alabilirsiniz ...

Araç yeni Üretim ile ilgili bir hata olabilir yetkili bir servise götürmenizde fayda var garantiden hallederler ne varsa.

Teşekkür ederim arkadaşlar

Aynı problem bende mevcut, çözüm alabildiniz mi acaba ?

gıcırtı arkadaki koltuklardan geliyordur muhtemelen. ama hangisinden? arka koltuklardan mı geliyor? yoksa en sondaki 2 kişilik koltuktan mı? sondaki 2 kişilik koltuksa açıkken mi geliyor? kapalıyken mi?

gıcırtı arkadaki koltuklardan geliyordur muhtemelen. ama hangisinden? arka koltuklardan mı geliyor? yoksa en sondaki 2 kişilik koltuktan mı? sondaki 2 kişilik koltuksa açıkken mi geliyor? kapalıyken mi?

Arka 2 koltuk kapalı halde. Duymaktayım gıcıtıyı.
Birde son 1-2 haftadır. Ön iki kapıda bulunan şerit haldeki kayverengi lake parça nın radyodan ses açıldığında bass vurduğunda gıcırtı duyulmakta sanki ön iki kapının bu kısmı çok esnek oluşundan kaynaklanıyor herhalde.
Bende müsait olduğum zamanda servise başvuracağım.
Bu iki problem hakkında çözüm veya şikayeti olan var mı acaba ?

Geri