Scenic + Alpine. (Ekran, Direksiyon Kumandası vb. Herşey Çalışıyor.)

egegunesi

Aytaç ATEŞ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Araba 2007 Scenic. Ana Ünite Alpine CDA-9886r.
Orjinal teybi söküp yerine Alpine takılmış.
Tüm fonksiyonlar çalışıyor.Direksiyon kumandası, ekran vb. Tabi bunun için APF-D101RE Alpine adapter takmışlar. Güzel olmuş. Arabayada uymuş.

güzel olmuş yakışmış

Adaptör yurtdışında 89€.

Özellikleri kaybetmeden yeni bir sistem uygulayabilmek çok güzel...

Aynı teybı kendı eskı aracımda kullanıyordum cok guzel bı teyp

Güzel yapmışlar.Teşekkürler paylaşım için.

arkadaslar laguna 2 lerdeki cabasse cd calarlar scenic 2 kasaya uymuyormu? bilgisi olan varmı?

İyi günler,güzel bir uygulama olmuş,cihazın ekran çıkışları da mevcut.Ancak CDA-9886R yı 1000 TL den aşağı bulamazsınız.Buna ilave olarak 200 TL civarı interface'yi de düşünürsek herkesin altından kalkamayacağı bir rakam oluşur.Selamlar.

İyi günler,güzel bir uygulama olmuş,cihazın ekran çıkışları da mevcut.Ancak CDA-9886R yı 1000 TL den aşağı bulamazsınız.Buna ilave olarak 200 TL civarı interface'yi de düşünürsek herkesin altından kalkamayacağı bir rakam oluşur.Selamlar.

Ben bu düşüncenize katılmıyorum, en basit tesisat yapmaya kalksan bile 700-800 lira. Eğer oem ekipman ile bir değişiklik yapılacaksa bu bedelin çok extrem olduğunu sanmıyorum. Sizin yaptığınız aparat uygulaması da gayet makul ve yerinde bir uygulama yanlız işin içine oem kelimesi girince fiyat artıyor. Bundan 5-6 yıl önce megane 2 arkadaşımızın aracına sony teyp ve aparat almıştık. Maliyeti 700Tl gibi bir meblağ'a gelmişti. Bütçesi olan düşünmeden yapıyor.

su an bizim scenic de de ana ünite farklı jvc kd-avx44 var in-dash dvd bluetooth ünitesi onunda kumanda 2 yıldır bekliyor takılmak için :D:D

Geri