arkadaşlar merhaba.benimde 2008 makyajlı kasa previlage aracım var ve çok memnunum.siteyi sürekli takip ediyorum.daha önceki konularda bahsi geçti araçlarımızda orijinal gündüz farı var diye .fakat benim aracımda ya ben bulamadım yada yok.bildiğim kadarı ile aracı çalıştırdığımız anda eğer gündüz farı mevcut ise yanmalı taki stop edene kadar.daha önceki konularda arkadaşlar demiş var die.kısa far,uzun far ve birde park lambaları mevcut.gündüz farı yerine geçecek bir ışık sistemi yok.olsaydı diğer gündüz farı yapan arkadaşlarımız bunu yapmazdı diye düşünüyorum.birde yusuf arkadaşımız silikon led ile yapmış ve ayrıca videosunda da yaptıktan sonra elektrik bağlantısı için ayrıca ölçümler ile bağlıyor.eğer parkın yerine yaptığı uygulamada,fabrikasyon günndüz farı olsaydı oraya direk elektrik gelirdi araç çalşınca.benim merak ettiğim acaba devreye almak için başka bir yol varmı?çünkü bende yusuf arkadaşın kullandığı şerit silikon ledlerden aldım takıcam.eğer başka devreye alma yöntemi varsa en azından elektrik bağlantıları için uğraşmamış olurum die düşünüyorum.