Scenic II 2004 privillage katlanır ayna sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senguven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

senguven

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba. Aracımda tek çalışmayan aksam dış aynalar otomatik katlanmıyor yani bozulmuş durumda. Ne yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz ya da fikir verebilirseniz nerede tamir olur vs memnun olurum. Teşekkürler..

1 hafta önce aldığım priviliege aracımdada aynı sorun varmış , önceki sahibi tamir oluyormu bilmem ama hiç tamir yoluna gitmemiş motorunu değiştirmiş serviste .

Bende de benzer sorun vardı. Kapanıyordu ama açılmıyordu. Wd 40 ya da başka bir yağlayıcıyı aynayı açıp kapatarak bir iki kere de ters tarafa doğru iterek (fazla itmeyin kırılır) açılan boşluklardan sıktım. Temizlendi baya. Şimdi düzgün çalışıyor. Kendiniz bir de neyin.

Teşekkür ederim. Yağlamayı deneyeceğim. Olabilir diye düşünüyorum..

İçindeki mekanizma toz toprak vs. yüzünden tıkanıyor. Umarım sizin de işinize yarar. Sonucu bildirirseniz sevinirim.

2006 scenic privilege otomatik vites aracımda katlanır ayna özelliği olup olmadığını nerden anlayabilirim ? En dolusu dediler alırken , bir diğer husus 6lı cd değiştirici koltuk altında yok benim arabada bu iki özellik en dolu pakette olmuyor mu ? Privilege den daha dolusu var mı ? Teşekkürler

Ayna dugmesini en alta cevirince katlanir. Privilege da cd changer mutlaka olur. Sizinkini sokmusler. Yeni aldiysaniz aldiysaniz kisiye sorun.

Araç scenic 2006 1.6 16v BVA PRİVİLEGE otomatik , içi krem bej, şimdi öğrendiğim kadarıyla privilege de olsa içinde bir kaç özellik eksik olabiliyormuş , cd değiştirici sökülmüş olsa belli olurdu çünkü koltuğun altında Çekmece var diğer koltuklarda olduğu gibi. Hız sabitleme ve bu özellik eksik olabiliyormuş Renault un en saçma özelliğini de görmüş olduk madem en dolusu hepsini koy ben acemisi olduğum için bilemedim.

Eğer mevcut teybiniz üzerinde cd girişi varsa cd changer yoktur ama kaset girişi varsa o zaman şöför koltuğunun altındaki çekmecede 6'lı changer vardır .

Araç scenic 2006 1.6 16v BVA PRİVİLEGE otomatik , içi krem bej, şimdi öğrendiğim kadarıyla privilege de olsa içinde bir kaç özellik eksik olabiliyormuş , cd değiştirici sökülmüş olsa belli olurdu çünkü koltuğun altında Çekmece var diğer koltuklarda olduğu gibi. Hız sabitleme ve bu özellik eksik olabiliyormuş Renault un en saçma özelliğini de görmüş olduk madem en dolusu hepsini koy ben acemisi olduğum için bilemedim.

Priviliege en dolu modeli diye geçebilirki tek özelliği jant farkı ve yarı deri koltuk onun dışındaki tüm özellikler ; sunroof , hız sabitleme,xenon far far yıkama,sunroof vs. hepsi paket olarak alınan özellikler . Yani en boş modeli alıp bu paketleri ilave ederseniz , en boş priviliege'den çok daha fazlasına sahip olursunuz . Executive ve tekno paket alırsanız her donanıma sahip olursunuz .

Geri