Scenic II - 2005 Hk. Yardım.

Ati CELEP

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese saygılar. Aranıza hem scenic hem de forum olarak yeni katıldım.

Aracım 2005-Privilege 75.000 Km. Aracı alırken dikkat edilmesi gereken elzem konulara yabancı olduğum için bazı detayları atladım.

Öncelikle CD-changer nerede? Bir türlü bulamadım.
Aynalar kapanmıyor, bir ayar mı yapılması gerekiyor?
Kumandadan kilitlemede tüm camları kapatabiliyorum ama ~2 dk yol ışığı aktif değil, nasıl ayarlayabilirim?
Bunlar gibi bilmem gereken detaylar var mıdır ?

Herkese iyi günler diliyorum.

Öncelikle aracınız hayırlı olsun .
-Aracınızda cd changer yeri varsa şoför koltuğunun altındaki çekmecenin bulunduğu yerdedir.
-Aynaların kapanması için ayna ayar butonunun işaretli kısımı aşağı gelecek şekilde tam cevirmeniz gerekli .
-Yol ışığı için motor kapattıktan sonra 1 kez selektör yaparsanız 30 sn yanar. daha uzun sure icin bir kac kez selektör yapmanız gerekli

Privilege'lerin standart donanımının olmaması çok garip. Bende Park sensörü yok, cd changer yok ve ya varmış ( ama artık yok ), cruise kontrol yok. Yağmur sensörünün olup olmadığını daha keşfedemedim.

Şu an 3. scenic II kullanıcısıyım . Priviliege sözde en üst donanım ama techno ve execuvite paketleri en alt donanımada ekleseniz bu paketlerin olmadığı priviliegenin üzerine çıkıyorsunuz . Keza xenon far , far yıkama , park sensörü, sunroof, hız sabitleyici , 6'lı changer hep ilave alınan paketler bunların hiçbiri standartta yok .

Geri